ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηλεκτρικό και αυτόνομο το Renault Symbioz

2017 - Démonstrateur SYMBIOZ
2017 - Démonstrateur SYMBIOZ 2017 - DEMONSTRATEUR SYMBIOZ

Το πρωτότυπο μοντέλο της Renault, το Symbioz, αντανακλά τις προθέσεις της φίρμας για αυτόνομα, ηλεκτρικά και συνδεδεμένα οχήματα και θα γίνονται ακόμα πιο προσωπικά στις προτιμήσεις ταξιδιού και διασκέδασης των ανθρώπων που τα χρησιμοποιούν.

Το πρώτο Symbioz, πάντα σε πρωτότυπη μορφή, δοκιμάζεται ήδη αυτή την περίοδο και ενσωματώνει το μεσοπρόθεσμο όραμα της Renault πριν από το 2023 και την προεπισκόπηση της τεχνολογίας που οι πελάτες της μπορούν να βρουν στη γκάμα παραγωγής αυτοκινήτων στο εγγύς μέλλον.

Αυτό περιλαμβάνει μια εξελιγμένη έκδοση της τεχνολογίας Multi-Sense 3.0, η οποία προσαρμόζει την ατμόσφαιρα και την εμπειρία οδήγησης, με προγράμματα όπως Classic, Dynamic και AD.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο παρουσιάζει επίσης χαρακτηριστικά από τις λύσεις Easy Connect, σύστημα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 4 και σχετικές υπηρεσίες και θα εξετάσει την τεχνολογία της αυτόνομης μονάδας Renault που θα αναπτυχθεί προοδευτικά στην κατηγορία με το όνομα "Easy Drive".

2017 - Démonstrateur SYMBIOZ
2017 - Démonstrateur SYMBIOZ 2017 - DEMONSTRATEUR SYMBIOZ

Το Renault Symbioz διαθέτει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες που βρίσκονται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έχουν συνολική απόδοση 680 ίππους και 67,2 kgm ροπής.

To Renault Symbioz έχει την ικανότητα επίσης να συνδέεται ασύρματα με την οικία του ιδιοκτήτη. Όταν δεν κινείται, το Symbioz θα μπορεί να επιστρέψει στο ηλεκτρικό κύκλωμα του σπιτιού μέρος της αποθηκευμένης στις μπαταρίες του ενέργειας, ενώ θα μπορεί επίσης να ελέγχει πολλές από τις λειτουργίες του, όπως τον κλιματισμό, τον φωτισμό, αλλά και τις βασικές οικιακές συσκευές που βρίσκονται σε αυτό. Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του, μπορεί να φτάσει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,0 δευτερόλεπτα ενώ έχει ηλεκτρική αυτονομία που φτάνει έως και 500 χλμ…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ