ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηλεκτρικό Ducato 100%

Ηλεκτρικό Ducato 100%

Την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου, διάλεξε και η Fiat για να δείξει μια ακόμη πτυχή του περιβαλλοντικού της χαρακτήρα.

Η μεταστροφή, όλων των κατασκευαστών αυτοκινήτων, προς την ηλεκτροκίνηση, είναι πλέον γεγονός και από την πλευρά της Fiat έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου.

Κι ενώ αναμένουμε το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό 500αράκι, μόλις παρουσίασε την πρώτη της, αμιγώς ηλεκτρική επαγγελματική πρόταση, το E-Ducato, που έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα του επί σχεδόν 40 χρόνια best seller της μοντέλου της στα επαγγελματικά, πλάι στην έκδοση Ducato CNG (φυσικό αέριο).

Για να σηματοδοτήσει το ξεκίνημα της νέας, ηλεκτρικής εποχής, το Κέντρο Σχεδιασμού της Fiat Chrysler Automobiles δημιούργησε ένα νέο λογότυπο, με το γράμμα «Ε» σε μπλε χρώμα που συμβολίζει την καινοτομία και το γράμμα “D” από τη λέξη Ducato, σε ασημένιο χρώμα που συμβολίζει το δυνατό χαρακτήρα και τη μακρά επιτυχημένη πορεία του μοντέλου.

Ηλεκτρικό Ducato 100%

Οσον αφορά την ισχύ, ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 90kW (120 ίππους) και 280Nm ροπής, ενώ θα προσφέρεται με επιλογή μεγέθους μπαταρίας, από 47 έως 79 kWh, χαρίζοντας αυτονομία από 200 έως 330 χιλιόμετρα. Η δε τελική ταχύτητα του E-Ducato, περιορίζεται στα 100 χλμ./ώρα.

Παράλληλα, μέσω του συστήματος πολυμέσων του οχήματος ο οδηγός μπορεί να ελέγχει όλες τις παραμέτρους του αυτοκινήτου, να επιλέγει το πρόγραμμα λειτουργίας (π.χ. για μέγιστη αυτονομία ή μέγιστη ισχύ), αλλά και να ελέγχει το αυτοκίνητο κατά τις ώρες στάθμευσης/φόρτισης ενεργοποιώντας π.χ. το σύστημα κλιματισμού από απόσταση.

Ηλεκτρικό Ducato 100%
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ