ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Toyota παρουσιάζει το πρώτο Hybrid Skatepark στον κόσμο

Η Toyota παρουσιάζει το πρώτο Hybrid Skatepark στον κόσμο
CHRIS LAWRENCE

Το Toyota Wheel Park είναι το πρώτο προσιτό πάρκο που συνδυάζει τόσο τα προσαρμοστικά όσο και τα μη προσαρμοστικά σπορ με τροχούς σε μια μοναδική εγκατάσταση.

Στο πλαίσιο της μετάβασης από μια εταιρεία αυτοκινήτου σε μια εταιρεία κινητικότητας, η Toyota συμμετέχει σε μακροπρόθεσμες παγκόσμιες συνεργασίες με τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Η Toyota ξεκίνησε μια παγκόσμια έκκληση για δράση, που ονομάζεται «Ξεκινήστε το Αδύνατο» (Start Your Impossible).

Έχει επίσης ξεκινήσει κι άλλες πρωτοβουλίες κινητικότητας, όπως τα Universal Street Games ή το πρόγραμμα κινητικότητας Toyota. Για να υποστηρίξει αυτή την προσέγγιση, το έργο Toyota Wheel Park στοχεύει να φέρει ένα χαμόγελο σε πολλαπλές γενιές. Θέλει να ξεκλειδώσει τη δύναμη του τροχού για να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με τον κόσμο γύρω μας.

Η Toyota παρουσιάζει το πρώτο Hybrid Skatepark στον κόσμο
FEDERICO ROMANELLO

Το Wheel Park της Toyota στη Ρώμη, είναι κάτι περισσότερο από ένα skatepark. Στο πλαίσιο μιας μοναδικής εγκατάστασης, φέρνει σε επαφή έναν αριθμό freesports με τροχούς, συμπεριλαμβανομένου του BMX (Bicycle Moto Cross), του νεώτερου Ολυμπιακού σπορ Skateboarding και ενός από τα νεότερα αθλήματα δράσης στον πλανήτη WCMX (WheelChair Moto Cross).

Επίσης, σχεδιασμένο για τις ανάγκες των αθλητών με σωματική αναπηρίες, το πάρκο στοχεύει στην προώθηση της κοινωνικής ένταξης, της αναγέννησης των πόλεων και στη δημιουργία νέων μικτών αθλητικών κοινοτήτων.

Είτε σε δύο τροχούς είτε σε τέσσερις, καθισμένοι ή όρθιοι, οι ασκούντες σπορ με τροχούς, μοιράζονται έναν μοναδικό τρόπο να δουν τον κόσμο. Έχουν έναν τρόπο δημιουργικής αυτο-έκφρασης, ελευθερίας και διασκέδασης που μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για όλους μας…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ