ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η τεχνολογία DriveGuard Run-Flat στις κύριες σειρές ελαστικών Bridgestone

Η τεχνολογία DriveGuard Run-Flat στις κύριες σειρές ελαστικών Bridgestone

Από την δεκαετία του '80, η Bridgestone εισήγαγε τα ελαστικά τεχνολογίας Run-Flat. Πρόκειται για ένα άλμα προς τα εμπρός για τους καθημερινούς οδηγούς.

Η Bridgestone, η μεγαλύτερη εταιρεία ελαστικών και καουτσούκ στον κόσμο, επέκτεινε την ιδιόκτητη και επαναστατική τεχνολογία DriveGuard Run-Flat Technology (RFT), η οποία θα διατίθεται πλέον στις κύριες σειρές προϊόντων της, από τον Νοέμβριο του 2018. Πρόκειται για ένα άλμα προς τα εμπρός για τους καθημερινούς οδηγούς όσον αφορά στην ασφάλεια, στην ευκολία και στην ηρεμία του μυαλού.

Για σχεδόν 90 χρόνια, η Bridgestone έχει μετατραπεί από έναν κορυφαίο κατασκευαστή ελαστικών σε έναν πρωτοπόρο λύσεων στον τομέα της κίνησης και οι εξελίξεις στην Run-Flat Τεχνολογία είναι στο επίκεντρο αυτής της αλλαγής. Τώρα το DriveGuard RFT στις σειρές Turanza, Blizzak και Weather Control.

Ακόμη και όταν έχει να κάνει με διατρήσεις, απώλεια αέρα ή ζημιά ελαστικού, το Bridgestone DriveGuard RFT επιτρέπει στους οδηγούς να διατηρούν τον έλεγχο και να συνεχίζουν την οδήγηση με ασφάλεια για 80 χλμ. με ταχύτητες έως και 80 χλμ./ώρα. Οι καταναλωτές θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να γνωρίσουν αυτά τα σημαντικά πλεονεκτήματα ασφάλειας παράλληλα με τις επιδόσεις που προσφέρουν οι σειρές ελαστικών Turanza, Blizzak και Weather Control.

Η διαθεσιμότητα τεχνολογίας Run-Flat σε βασικές σειρές προϊόντων στην αγορά της αντικατάστασης είναι μοναδική για τη βιομηχανία ελαστικών, καθώς όλες οι υπόλοιπες μάρκες ελαστικών περιορίζουν την τεχνολογία σε ελαστικά - αρχικό εξοπλισμό σε συγκεκριμένα μοντέλα αυτοκινήτων. Τα ελαστικά της Bridgestone με την τεχνολογία DriveGuard RFT μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο εξοπλισμένο με TPMS…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ