ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η τετράδα των ομάδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι 2019

Η τετράδα των ομάδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι 2019

Το νέο crossover της SKODA συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα ενός SUV με την ευελιξία ενός compact μοντέλου.

Στο Autosport International, στο μεγαλύτερο παγκόσμιο γεγονός που προηγείται της έναρξης των πρωταθλημάτων, παρουσιάστηκαν και οι τέσσερις εργοστασιακές ομάδες που θα πάρουν μέρος στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι - WRC.

Με νέα πρόσωπα, M-Sport Ford, Hyundai Shell Mobis WRT, Toyota Gazoo Racing και Citroen Total WRT, θα διεκδικήσουν τους τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές, σε ένα πρόγραμμα 14 αγώνων, αρχής γενομένης από το Μόντε Κάρλο (24-27 Ιανουαρίου) και φινάλε στην Αυστραλία (14-17 Νοεμβρίου).

Ας δούμε τους οδηγούς των ομάδων:

Η M-Sport Ford έχει τον Βρετανό Ελφιν Εβανς, τον Φινλανδό Τέμου Σούνινεν και τον Σουηδό Πόντους Τίντεμαν, μια τριπλέτα που θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, από τη στιγμή που έφυγε ο πρωταθλητής του 2018, Σεμπαστιάν Οζιέ.

Η τετράδα των ομάδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι 2019

Η Toyota Gazoo Racing, πρωταθλήτρια το 2018 στους κατασκευαστές, έχει πάλι τη μεγάλη έκπληξη του 2018, που διεκδίκησε έως το τέλος τον τίτλο στους οδηγούς, τον Εσθονό Οτ Τάνακ, πλαισιωμένος από τον Φινλανδό Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα και τον Βρετανό Κρις Μίκ.

Η Hyundai Shell Mobis WRT, έχει τον επίδοξο πρωταθλητή του 2018, Βέλγο Τιερί Νεβίλ, μαζί με τον Νορβηγό Αντρέας Μίκελσεν, τον Ισπανό Ντάνι Σόρντο και για λίγους αγώνες τον 44χρονο Γάλλο, 9 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπαστιάν Λεμπ.

Η Citroen Total WRT, έχει φέτος τον 35χρονο Γάλλο, 5 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Σεμπαστιάν Οζιέ, που επέστρεψε στην ομάδα και τον Φινλανδό Εζαπέκα Λάπι...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ