ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η συλλεκτική έκδοση στο τέλος των smart με συμβατικό μοτέρ

Η συλλεκτική έκδοση στο τέλος των smart με συμβατικό μοτέρ

Η συλλεκτική έκδοση στο τέλος των smart με συμβατικό μοτέρ ήρθε για να κλείσει τον κύκλο ζωής τους με κινητήρα εσωτερικής καύσης!

Τα smart που γνωρίζαμε οδεύουν στο τέλος τους, καθώς από το 2020 δεν θα παράγονται smart με κινητήρα εσωτερικής καύσης, παρά μόνο ηλεκτρικά. Ετσι, κλείνει ένας κύκλος που ξεκίνησε το 1998.

Για να αποχαιρετήσει την εποχή της συμβατικής βενζινοκίνησης, η smart παρουσιάζει την ειδική έκδοση urbanshadow, η οποία συνδυάζει τα δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μάρκας: την απόλυτη ευελιξία με τον δυναμικό χαρακτήρα. Tο smart urbanshadow είναι ένα πλούσια εξοπλισμένο αυτοκίνητο με BRABUS χαρακτηριστικά στην εξωτερική του εμφάνιση (μπροστινή αεροτομή BRABUS και πίσω διαχύτης BRABUS) που προσφέρεται σε προνομιακή τιμή και διατίθεται και στις τρεις εκδόσεις της μάρκας coupé, cabrio και forfour!

Η συλλεκτική έκδοση στο τέλος των smart με συμβατικό μοτέρ

Η έκδοση urbanshadow βασίζεται στη γραμμή passion και έχει στοιχεία που τονίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα του smart τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Προσφέρεται με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων twinamic και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο κινητήρες βενζίνης: τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 999 κ.εκ. απόδοσης 71 ίππων (52kW) και τον ισχυρότερο 3κύλινδρο τούρμπο των 898 κ.εκ. απόδοσης 90 ίππων (66kW).

Με την αγορά ενός smart urbanshadow, το συμβόλαιο συντήρησης compact διάρκειας τριών ετών παρέχεται εντελώς δωρεάν. Αφορά στην τακτική προγραμματισμένη συντήρηση των επιβατικών οχημάτων smart σύμφωνα με τις προδιαγραφές (φύλλο συντήρησης) του κατασκευαστή. Περιλαμβάνει τις εργασίες, τα ανταλλακτικά και απαιτούμενα λειτουργικά υγρά που απαιτούνται για την τακτική συντήρηση του οχήματος. Ισχύει για 3 χρόνια ή 60.000 χιλ. χιλιόμετρα (όποιο από τα δύο επέλθει πρώτο)...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ