Η SEAJETS δίπλα στον πρωτοπόρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι

Βαμμένο στα χρώματα της SEAJETS το Skoda Fabia R5 του Πορτογάλου οδηγού Bruno Magalhães.

Λίγα 24ωρα απομένουν για την διεξαγωγή του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις και όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία. Το διάστημα 2-4 Ιουνίου, κορυφαία, ξένα και ελληνικά, πληρώματα θα λύσουν τις διαφορές τους στις χωμάτινες ειδικές διαδρομές του "εθνικού" μας αγώνα, ο οποίος προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι και αποτελεί τον 3ο γύρο του θεσμού.

Στο SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις που ήδη μετρά 65 χρόνια ζωής, θα τρέξουν 13 αυτοκίνητα της κορυφαίας κατηγορίας R5, ανάμεσά τους και ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία του ERC, Bruno Magalhães. Ο Πορτογάλος θα αγωνιστεί με συνοδηγό τον Hugo Magalhães και ένα Skoda Fabia R5 βαμμένο στα χρώματα της SEAJETS.

Η χορηγία των αδελφών Bruno και Hugo Magalhaes γίνεται στο πλαίσιο συνεργασίας της SEAJETS με την πορτογαλική Κυβέρνηση καθώς φέτος θα εξυπηρετεί με δύο ταχύπλοα σκάφη, τις νήσους Αζόρες στον Ατλαντικό.

 

Η κίνηση της SEAJETS, που βρίσκεται πάντα δίπλα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά χορηγιών σε Έλληνες και ξένους αθλητές, οι οποίοι ξεχωρίζουν για το ήθος και το πάθος τους για την ταχύτητα. Δύο σημαντικές αξίες που υπηρετεί πιστά και η SEAJETS, η μεγαλύτερη σε μεταφορική ικανότητα εταιρεία ταχύπλοων στον κόσμο.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS