ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Renault τρέχει στο... διαδίκτυο

2018 - Renault Sport Team Vitality - eSport Launch
2018 - Renault Sport Team Vitality - eSport Launch 2018 - RENAULT SPORT TEAM VITALITY - ESPORT LAUNCH

Η Renault Sport Racing πρωτοπορεί ενώνοντας τις δυνάμεις της με μία εκ των πιο ισχυρών ομάδων στο χώρο των διαδικτυακών παιχνιδιών.

Η Renault, έχει συνδέσει το όνομά της με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και δη τη Formula 1. Τώρα, με τη ραγδαία ανάπτυξη των διαδικτυακών αγώνων αυτοκινήτου, η Renault Sport Racing πρωτοπορεί ενώνοντας τις δυνάμεις της με μία εκ των πιο ισχυρών ομάδων στο χώρο των διαδικτυακών παιχνιδιών, τη Γαλλική Team Vitality, συνθέτοντας την Renault Sport Team Vitality, η οποία το 2018 θα λάβει μέρος σε διαδικτυακά πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως το Rocket League Championship Series Europe και πιθανά το πρωτάθλημα Formula 1 eSports Series.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Renault Sport Racing, θα παρέχει στους οδηγούς της διαδικτυακής ομάδας πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της στο Enstone, της Αγγλίας, ώστε να προπονηθούν από τους εργοστασιακούς οδηγούς και τους μηχανικούς της ομάδας.

Τα eSports κερδίζουν συνεχώς έδαφος, με τους συμμετέχοντες να υπολογίζονται στα 385 εκατομμύρια, ενώ εταιρείες απ’ όλους τους κλάδους έχουν επενδύσει στο συγκεκριμένο χώρο μέσα στο 2017 517εκ. δολάρια, ποσό που αναμένεται να διπλασιαστεί μέχρι το 2020.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ