ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Renault φέρνει το μονοθέσιο στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Renault φέρνει το μονοθέσιο στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Δυνατές θα είναι οι πρεμιέρες στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, που ανοίγει αύριο τις πύλες της στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.

Με αιχμή του δόρατος την Formula 1 R.S.18 και το νέο Megane R.S. η Renault δίνει δυναμικό παρών στη φετινή έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018».

Το μονοθέσιο θα εκτίθεται δίπλα σε ένα άλλο κορυφαίο δείγμα μηχανικής τεχνογνωσίας και αυτοκινητιστικού πάθους, το κορυφαίο μέλος της οικογένειας Megane, το R.S. των 280 ίππων, που θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε ελληνικό έδαφος.

Το περίπτερο του Groupe Renault στην έκθεση θα πλαισιώνεται από το Twingo στην κορυφαία έκδοση GT, το Clio, το Captur, το Kadjar και τις δύο νέες εκδόσεις του Megane, το μεγαλοπρεπές Grand Coupe και το χρηστικό Sport Tourer.

Εξάλλου, η Dacia θα έχει το νέο Duster, σε 2κίνητη και 4κίνητη έκδοση, καθώς και το Sandero Stepway.

Οσον αφορά στην Volkswagen, θα παρουσιάσει το νέο Touareg, καθώς και τις ηλεκτροκίνητες προτάσεις της μάρκας, το e-Golf με αυτονομία 300 χλμ. αλλά και την πιτυχημένη ειδική έκδοση e-up! powered by Protergia.

Η γκάμα των μοντέλων με κινητήρα φυσικού αερίου CNG, θα εκπροσωπηθεί από το best seller eco up! και την ανανεωμένη έκδοση του Polo TGI. Παρόντα και το κορυφαίο Golf R, το Polo GTI, το νέο up! GTI, το νέο Polo R-Line και το νέο cross up!, σε πανελλήνιες πρεμιέρες.

Η SUBARU θα παρουσιαστεί με τα Impreza και XV, με μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical AWD, ενώ παρούσα θα είναι και η αγωνιστική ομάδα της Speedcar Motul Team Greece, με το νέο Speedcar XTREM 2018, που ζυγίζει μόλις 320 κιλά, έχει πίσω κίνηση και κινητήρα 750 κ.εκ. με 155hp…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ