ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η πρώτη Brixton με κινητήρα 250 κ.εκ.

Η πρώτη Brixton με κινητήρα 250 κ.εκ.

Δυνατή πρόκληση από την ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.

Μόλις 4 χρόνια ιστορίας μετρά η Brixton Motorcycles, η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην έκθεση EICMA το 2015. Ακολούθησε μια αλματώδης πορεία εξέλιξης και παγκόσμιας επιτυχίας στην κατηγορία μοτοσυκλετών 125 κ.εκ. με τις διαφορετικές εκδόσεις του BX125.

Πέρυσι, στην έκθεση Intermot 2018, η εταιρεία παρουσίασε δύο νέες μοτοσυκλέτες παραγωγής, την Glanville 250 X και τη Saxby 250, επεκτείνοντας τη γκάμα των μοντέλων της στην κατηγορία των 250 κ.εκ., ενώ λίγο αργότερα, στην έκθεση EICMA 2018 στο Μιλάνο παρουσίασε τη νέα Concept μοτοσυκλέτα BX 500, δίνοντας την υπόσχεση να διατηρήσει τον ίδιο υψηλό ρυθμό εξέλιξης τα επόμενα χρόνια και με στόχο οι νέες μοτοσυκλέτες μεσαίου κυβισμού να γίνουν από τις πιο δημοφιλείς στην κατηγορία Α2 μέχρι το 2020.

Τώρα ήρθε η ώρα του λανσαρίσματος για τη νέα Glanville 250 X. Διατηρώντας τη ρετρό αισθητική, αλλά με νέα, πιο επιθετική και αιχμηρή σχεδίαση, σύγχρονη τεχνολογία, φιλική συμπεριφορά και μοναδικό στυλ, η νέα Glanville 250 X εφοδιάζεται με ιαπωνικής τεχνολογίας injection κινητήρα 250 κ.εκ. και εμπρός upside-down ανάρτηση. Με scrambler τιμόνι και κλασική “burn-free” επένδυση του λαιμού της εξάτμισης, φέρει σύστημα ABS, φώτα LED, ρυθμιζόμενα πίσω αμορτισέρ, θύρα USB, κεντρικό και πλαϊνό stand, ψηφιακό πίνακα οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο και αρκετά ακόμη.

Η Brixton Glanville 250 X είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, Backstage black / Timberwolf Grey, με οριζόντια διχρωμία γκρι/μαύρο στο ρεζερβουάρ και μαύρη σέλα καθώς και σε Backstage Black με καφέ σέλα, στην τιμή των 3.850 ευρώ. Η Brixton Saxby 250 αναμένεται σε λίγες ημέρες...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ