ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η προφητεία της Hyundai στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η προφητεία της Hyundai στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το Hyundai Motor Group επεκτείνει την γκάμα του με 44 ηλεκτροκίνητα οχήματα, ενώ η Hyundai Motor Company σχεδιάζει να επενδύσει 50 δισ. ευρώ ως το 2025 σε έρευνα και ανάπτυξη για μελλοντικές τεχνολογίες.

Το Hyundai Motor Group επεκτείνει την προϊοντική του γκάμα με 44 ηλεκτροκίνητα οχήματα, ενώ παράλληλα η Hyundai Motor Company σχεδιάζει να επενδύσει 50 δισ. ευρώ μέχρι το 2025 σε επίπεδο έρευνας και ανάπτυξης για μελλοντικές τεχνολογίες.

Η προσδοκία είναι να πουληθούν περισσότερα από 670.000 οχήματα μπαταριών και κυψελών καυσίμου, ετησίως, έως το 2025 και η εταιρεία να τοποθετηθεί μεταξύ των κορυφαίων τριών κατασκευαστών ηλεκτρικών οχημάτων (EV) σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην Ευρώπη, μέχρι τα τέλη του 2020, πάνω από το 75% της γκάμας της εταιρείας θα αποτελείται από ηλεκτρικά οχήματα και η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει φέτος 80.000 αυτοκίνητα με μηδενικές εκπομπές ρύπων στους Ευρωπαίους καταναλωτές.

Η προφητεία της Hyundai στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η πρωτότυπη σχεδιαστική πρόταση, ονόματι Prophecy. Το μεγαλύτερο μεταξόνιο και η μικρότερη προεξοχή της πλατφόρμας EV, αναδεικνύουν μια καλλίγραμμη σιλουέτα, με καθαρές επιφάνειες, αρμονία αισθητικής και λειτουργικότητας. Επιπλέον, η τεχνολογία προοδευτικού φωτισμού με τεχνολογία pixelated είναι ενσωματωμένη στα φωτιστικά σώματα, τους προβολείς και την αεροτομή, αντανακλώντας τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που παρουσιάστηκαν στο Hyundai 45 concept.

Η προφητεία της Hyundai στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του Prophecy αξιοποιεί πλήρως τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ηλεκτρική πλατφόρμα της Hyundai. Ένα βασικό χαρακτηριστικό είναι το σύστημα διεύθυνσης, όπου δεν συναντούμε τιμόνι αλλά δύο χειριστήρια τύπου joystick,εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο χώρο και σε συνδυασμό με τα εργονομικά καθίσματα παρέχεται μεγαλύτερη άνεση στους επιβαίνοντες στην καμπίνα…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ