ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Porsche κατασκευάζει ένα υπερσύγχρονο "Κέντρο Εμπειρίας" στην Ιταλία

Η Porsche κατασκευάζει ένα υπερσύγχρονο "Κέντρο Εμπειρίας" στην Ιταλία

Το 8ο Porsche Experience Center Franciacorta, στον κόσμο, θα είναι γεγονός το 2021. Πρόκειται για μια επένδυση άνω των 26 εκατ. ευρώ της Porsche Italia, η οποία πραγματοποιείται σε έκταση περίπου 60 στρεμμάτων

Το 8ο Porsche Experience Center (PEC) Franciacorta, στον κόσμο, θα είναι γεγονός το 2021. Πρόκειται για μια επένδυση άνω των 26 εκατ. ευρώ της Porsche Italia, η οποία πραγματοποιείται σε έκταση περίπου 60 στρεμμάτων και μάλιστα στη χώρα με τη μεγάλη παράδοση σε σπορ αυτοκίνητα (Ferrari, Maserati, Lamborghini).

Το Porsche Experience Center εντυπωσιάζει με τις μεγάλες τζαμαρίες και τη λεγόμενη "Agora": μια περιοχή πολλαπλών χρήσεων 2.400 τ.μ. που καλύπτεται από μια εντυπωσιακή γέφυρα. Ένα εστιατόριο και η βεράντα με θέα στην πίστα συμπληρώνουν τον χώρο φιλοξενίας. Η πίστα, μήκους 2.519 μέτρων, θα διατηρήσει τη διάταξή της, ενώ η επιφάνεια της ασφάλτου θα ανανεωθεί πλήρως.

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει επίσης ένα off-road τμήμα οδήγησης, για δοκιμές με αυξημένη δυσκολία. Επιπλέον, θα υπάρχει μια περιοχή που θα εκτείνεται σε περισσότερα από 30.000 τ.μ. για μαθήματα ασφαλούς και δυναμικής οδήγησης.

Η Porsche κατασκευάζει ένα υπερσύγχρονο "Κέντρο Εμπειρίας" στην Ιταλία

Η Porsche Italia αναμένει πάνω από 20.000 άτομα να επισκέπτονται κάθε χρόνο το Porsche Experience Center Franciacorta. Εκεί, θα βρουν, μεταξύ άλλων, ένα εργαστήριο προσομοίωσης για εμπειρίες οδήγησης εικονικής πραγματικότητας, όπου οι επισκέπτες μπορούν να οδηγήσουν όλα τα κλασικά και νέα μοντέλα Porsche, στις πιο διάσημες αγωνιστικές πίστες στον κόσμο, καθώς και μια μικρή πίστα για ηλεκτρικά go-kart.

Τα υφιστάμενα επτά PEC βρίσκονται στη Λειψία, το Σίλβερστον, την Ατλάντα, το Λε Μαν, το Λος Άντζελες και τη Σαγκάη και από τον Οκτώβριο του 2019 και στο Χοκενχάιμ…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ