ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Porsche επιβραβεύει τους υπαλλήλους της

Mission E Cross Turismo
Mission E Cross Turismo MISSION E CROSS TURISMO

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία από το Τσουφενχάουζεν διανύει μια από τις καλύτερες χρονιές μέχρι τώρα κι επιβραβεύει τους 23.000 υπαλλήλους της με χρηματικό μπόνους.

Σύμφωνα με την Porsche, θα προσφέρει σε καθέναν από τους εργαζομένους της το ποσό των 9.111 ευρώ ως μπόνους για την καλή δουλειά που προσφέρουν.

Τα χρήματα αυτά είναι μικτά, μιας και τα 8.411 ευρώ είναι αυτά που θα εισπράξουν οι τυχεροί μέσω τραπέζας και τα υπόλοιπα 700 θα επιλέξουν αν θέλουν να πάνε για το συνταξιοδοτικό τους πρόγραμμα Porsche VarioRente ή αν επιθυμούν να πληρωθεί κάποια ιδιωτική ασφάλεια.

Ωστόσο, τα 9.111 ευρώ θα δοθούν ανάλογα με τον χρόνο και την προϋπηρεσία που έχει δουλέψει κάποιος, ενώ το παραπάνω ποσό είναι το υψηλότερο που μπορεί κανείς να φτάσει.

Ακόμα, για τον εορτασμό των 70 χρόνων από την έναρξη της παραγωγής του πρώτου αυτοκινήτου της, την "θρυλική" 356 το 1948, η Porsche θα προσφέρει επίσης στους εργαζόμενους της ένα εφάπαξ επίδομα ύψους 356 ευρώ, φτάνοντας συνολικά τα 9.656 ευρώ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ της Porsche, Oliver Blume, το 2017 η Porsche ήταν γεμάτη από συγκινήσεις και πολλά γεγονότα. Συνέχισε λέγοντας ότι όλα αυτά οφείλονται στους εργαζομένους και χάρη σε αυτούς κυκλοφορούν τα πιο ελκυστικά σπορ αυτοκίνητα στους δρόμους.

Να σημειώσουμε ότι το 2017 ήταν μια χρονιά όπου το VW Group σημείωσε κέρδη ρεκόρ, ύψους 11,64 δισ. ευρώ, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, Matthias Muller, είδε τις ετήσιες απολαβές του να αυξάνονται κατά 40%...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ