ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H πιο σπορ Toyota Corolla παραγωγής

H πιο σπορ Toyota Corolla παραγωγής

Μετά τις εκδόσεις GR SPORT των Yaris, Corolla Hatchback και Touring Sports, η Toyota παρουσιάζει την αντίστοιχη έκδοση της νέας Corolla.

Η Toyota Corolla sedan απευθύνεται κυρίως σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, όπου τα παραδοσιακά τετράθυρα sedan αμαξώματα έχουν μεγάλη ζήτηση, όμως θα διατίθεται και στην Ελλάδα, καθώς κι εδώ είναι μεγάλο το κοινό που προτιμά αυτά τα μοντέλα.

Σχεδιαστικά, η έκδοση Corolla Sedan GR SPORT, η οποία θα λανσαριστεί τον Ιανουάριο του 2021, διαθέτει κοινά στοιχεία styling, όπως εξωτερικά και εσωτερικά διακοσμητικά και ζάντες αλουμινίου, δίνοντας ένα πιο νεανικό και δυναμικό ύφος.

H πιο σπορ Toyota Corolla παραγωγής

Το μαύρο στοιχείο το παρατηρούμε στη μάσκα, στους πλαϊνούς καθρέπτες, στο κάτω μέρος των θυρών και περιμετρικά των παραθύρων, στις κεντρικές κολόνες και στις ζάντες, που προσφέρονται σε δύο διαφορετικά σχέδια 10 ακτίνων - 17 και 18 ιντσών.

Ο δυναμικός χαρακτήρας αντικατοπτρίζεται επίσης σε ένα διακριτικά ενσωματωμένο σπόιλερ στο χρώμα του αμαξώματος, στη μαύρη πίσω γαρνιτούρα πάνω από την πινακίδα κυκλοφορίας και στο σήμα GR SPORT στο πίσω μέρος. Επίσης, υπάρχουν και 7 επιλογές χρωμάτων, που μπορούν να συνδυαστούν με μια μαύρη οροφή, δημιουργώντας διχρωμία.

H πιο σπορ Toyota Corolla παραγωγής

Στην ευρύχωρη καμπίνα (2,7 μ. μεταξόνιο), εξίσου κυριαρχεί το μαύρο στις ταπετσαρίες, στο τιμόνι με διάτρητο δέρμα, στον επίσης δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων. Τα καθίσματα είναι εντυπωσιακά με ενσωματωμένα προσκέφαλα και γενναιόδωρα πλευρικά μαξιλαράκια, επενδεδυμένα με μαύρο ύφασμα και συνθετικό δέρμα υψηλής ποιότητας, με μοτίβο κάθετης βελονιάς σε λευκό και κόκκινο χρώμα, που ταιριάζει με τα χρώματα της TOYOTA GAZOO Racing. Το ίδιο θέμα χρώματος εφαρμόζεται και στα πίσω καθίσματα.

H πιο σπορ Toyota Corolla παραγωγής

Προαιρετικά, οι υποψήφιοι αγοραστές της Corolla Sedan GR SPORT μπορούν να επιλέξουν ένα εσωτερικό σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος, εξωτερικά φώτα LED και το δίχρωμο φινίρισμα αμαξώματος. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, με τον τρέχοντα υβριδικό κινητήρα βενζίνης 1.8lt – 122hp με CVT κιβώτιο και με τον απλό βενζίνης 1.6lt – 132hp, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή CVT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ