ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Opel συνεχίζει με κορυφαίες συνεργασίες στο ποδόσφαιρο

Η Opel συνεχίζει με κορυφαίες συνεργασίες στο ποδόσφαιρο

Νέα σεζόν, νέες προκλήσεις, νέα πρόσωπα για τους εταίρους της γερμανικής μάρκας.

Η Opel είναι από τις λίγες εταιρείες αυτοκινήτων που επενδύουν στο ποδόσφαιρο, διαφημίζοντας το όνομά της σε φανέλες ιστορικών συλλόγων.

Το πρωτάθλημα της Bundesliga στη Γερμανία ξεκίνησε την Παρασκευή 18 Αυγούστου, με την Opel να διαθέτει δύο πρεσβευτές, την Borussia Dortmund και την FSV Mainz 05.

Επίσης, στην Ολλανδία η μάρκα συνεργάζεται με τη Feyenoord, που κι αυτή ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για την υπεράσπιση του τίτλου της.

Στρατηγικός εταίρος της Dortmund εν όψει τριπλής πρόκλησης

Όπως πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, η Borussia Dortmund θεωρείται ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Η Dortmund βασίζεται σε θαυμάσια ταλέντα όπως ο Αμερικανός διεθνής Christian Pulisic, αλλά και σε έμπειρους επαγγελματίες όπως ο κορυφαίος σκόρερ της περσινής σεζόν Pierre-Emerick Aubameyang.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού διαλείμματος η Opel με τη Borussia Dortmund ανακοίνωσαν την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας τους για μία πενταετία ακόμα. Το λογότυπο της Opel θα κοσμεί το μανίκι της φανέλας της Borussia Dortmund, ενώ η μάρκα ανήκει τώρα στους στρατηγικούς εταίρους του συλλόγου.

Ο Schwarz υπεύθυνος στο OPEL ARENA

Ο δεύτερος σύλλογος – εταίρος της Opel στην Bundesliga, FSV Mainz 05, ανυπομονεί επίσης για τη νέα σεζόν στο OPEL ARENA. Ευελπιστεί μάλιστα να έχει μία πιο ομαλή σεζόν από αυτή του 2016/17 όπου κατέλαβε τη 15η θέση της κατηγορίας. Τις τύχες της ομάδας επιβλέπει το νέος προπονητής Sandro Schwarz. Στα χνάρια διάσημων προκάτοχων του, όπως ο πρεσβευτής της μάρκας Opel Jürgen Klopp, ο Schwarz ανέλαβε τη βασική ομάδα αφού θήτευσε στην ομάδα νέων Under 23 επί δυόμιση χρόνια.

Η Mainz έβαλε σκοπό να δυναμώσει την ομάδα της, έχοντας χάσει μεταξύ άλλων τον επιθετικό Jhon Cordoba. Έτσι απέκτησε το Ρουμάνο διεθνή Alexandru Maxim, το Γάλλο διεθνή ‘under 21’ Abdou Diallo, το Δανό διεθνή Viktor Fischer, το Βόσνιο διεθνή Kenan Kodro και τον πρώην Γερμανό διεθνή René Adler.

Δεν είσαι ποτέ μόνος

Εξάλλου, ο πρεσβευτής της μάρκας Opel, Jürgen Klopp θα παρακολουθεί εντατικά τους δύο πρώην συλλόγους του. Αφενός, ο Klopp εξακολουθεί να έχει στενούς δεσμούς με τις Borussia και Mainz, αφετέρου, ο προπονητής της Liverpool FC μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Dortmund στο κύπελλο πρωταθλητριών Ευρώπης (Champions League) – εάν η Liverpool καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Hoffenheim.

Πέρα από το φορτωμένο του πρόγραμμα με τη Liverpool, ο δημοφιλής προπονητής θα εξακολουθήσει να εκπροσωπεί την Opel έχοντας πρόσφατα υπογράψει μία νέα μακροπρόθεσμη επέκταση του συμβολαίου με τη γερμανική εταιρία…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ