ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Ολυμπία Οδός έβαλε POS και στα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής

Η Ολυμπία Οδός έβαλε POS και στα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής

Ακόμα πιο εύκολη γίνεται η διαδικασία πληρωμής διοδίων, στα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής που δέχονταν κέρματα ή χαρτονομίσματα.

Επειδή πολλοί, πλέον, δεν κυκλοφορούν με μετρητά, προς διευκόλυνσή τους, η Ολυμπία Οδός τοποθέτησε μηχανήματα πληρωμής με κάρτα (POS) σε όλες τις λωρίδες με αυτόματα μηχανήματα πληρωμής (APM) των μετωπικών και πλευρικών σταθμών διοδίων της Ολυμπίας Οδού.

Συνολικά, τοποθετήθηκαν 92 POS στους 5 μετωπικούς και 9 πλευρικούς σταθμούς διοδίων.

Ο χρήστης της Ολυμπίας Οδού, το μόνο που έχει να κάνει, είναι περνώντας από τη λωρίδα των αυτόματων μηχανημάτων πληρωμής (με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα), να αγγίξει τον αναγνώστη ανέπαφων συναλλαγών με την πιστωτική ή τη χρεωστική κάρτα και να περιμένει για την εκτύπωση της απόδειξης. Εναλλακτικά, μπορεί να τοποθετήσει την κάρτα στην ειδική σχισμή και να πληκτρολογήσει το PIN.

Μέχρι σήμερα στα αυτόματα μηχανήματα πληρωμής, παρέχονταν και θα συνεχίσουν να παρέχονται η πληρωμή με κέρματα (εκτός από κέρματα των 0,01€, 0,02€ και 0,05€) με χαρτονομίσματα (5€, 10€ και 20€) ή με Μοτο-κάρτα για τους μοτοσυκλετιστές.

Τον ίδιο τρόπο πληρωμής, με πιστωτική κάρτα στα αυτόματα μηχανήματα, ετοιμάζεται να εισάγει και οι: Νέα Οδός – Κεντρική Οδός και Ιόνια Οδός...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ