Η Nissan πήρε Βραβείο Αειφόρου Αριστείας ENERGY STAR

Η Nissan πήρε Βραβείο Αειφόρου Αριστείας ENERGY STAR

Η τελετή αναγνώρισης της  Nissan από την EPA και το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ, θα λάβει χώρα στην Ουάσινγκτον, στις 20 Απριλίου.

Στην Αμερική, η Nissan North America, αναγνωρίστηκε από την Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος (EPA) των Η.Π.Α. με το βραβείο αειφόρου αριστείας ENERGY STAR 2018, την υψηλότερη τιμή που έχει δοθεί σε οργανισμούς που αφοσιώνονται στην προστασία του περιβάλλοντος, με το να κάνουν τις επιχειρήσεις τους πιο αποδοτικές, ως προς τη διαχείριση των ενεργειακών πόρων.

Η EPA έχει ξεχωρίσει τη Nissan για έβδομη συνεχή χρονιά, ως προς τη συνεχιζόμενη δέσμευσή της στη μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου και στη βελτίωση της διαχείρισης ενέργειας στις εγκαταστάσεις της,  στις Η.Π.Α.

Οι προσπάθειες της Nissan για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας περιλαμβάνουν τη μετάβαση σε αποδοτικότερες τεχνολογίες, όπως ο φωτισμός με LED, τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων στη διαχείριση ενέργειας και τη ενεργειακή απόδοση στο σχεδιασμό, όπως η φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία βαφής, που έχει μειώσει τη χρήση ενέργειας κατά περισσότερο από 30%.

Με μια ισχυρή δέσμευση να βελτιώσει τις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η Nissan έχει χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της για να βοηθήσει τα σχολεία του Middle Tennessee και του Central Mississippi, με  πρωτοβουλίες για την εξοικονόμηση ενέργειας. Σε μια περίοδο 12 ετών, η πλειοψηφία των δημόσιων σχολείων στη Rankin County του Mississippi, είναι ήδη πιστοποιημένα με το σήμα  ENERGY STAR.

Οι κατασκευαστικές δραστηριότητες της Nissan στις Η.Π.Α. περιλαμβάνουν το εργοστάσιο συναρμολόγησης οχημάτων της Nissan στη Smyrna του Tennessee, το οποίο ήταν το μεγαλύτερο εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων στη Βόρεια Αμερική για τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αυτή η εγκατάσταση και το εργοστάσιο της Nissan στο Canton του Mississippi, έλαβαν πρόσφατα πιστοποίηση ENERGY STAR για 12η συνεχή χρονιά, ενισχύοντας τη θέση της Nissan στο κορυφαίο 25% της αυτοκινητοβιομηχανίας, ως προς την βέλτιστη ενεργειακή διαχείριση.

Ο θεσμός του  βραβείου Αριστείας 2018 της EPA, απονέμεται σε εταιρείες και άλλους οργανισμούς που επιδεικνύουν διαρκώς μια  ηγετική στάση στην ενεργειακή απόδοση, όπως και δέσμευση στο πρόγραμμα ENERGY STAR. Οι νικητές εκτείνονται από τις  μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις μέχρι στους οργανισμούς του Fortune 500, αντιπροσωπεύοντας  ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα, υπηρεσίες, νέες κατοικίες και κτίρια στον εμπορικό, βιομηχανικό και δημόσιο τομέα…

www.driveandtravel.gr

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24