ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η νέα A-Class Saloon είναι διαθέσιμη από 33.041 ευρώ

Mercedes-Benz A-Klasse Limousine, Iridiumsilber, Interieur: AMG Line schwarz, Artico Dinamica schwarz 

Mercedes-Benz A-Class Sedan, Iridium silver, Interior: AMG Line black, Artico / dinamica microfibre black
Mercedes-Benz A-Klasse Limousine, Iridiumsilber, Interieur: AMG Line schwarz, Artico Dinamica schwarz Mercedes-Benz A-Class Sedan, Iridium silver, Interior: AMG Line black, Artico / dinamica microfibre black DAIMLER AG

Το τετράθυρο saloon της A-Class έρχεται στην ελληνική αγορά στις αρχές του 2019. Το νέο μοντέλο έχει μεταξόνιο 2729 χιλιοστών και τις αναλογίες ενός δυναμικού και, ταυτόχρονα, compact saloon με κοντούς προβόλους μπροστά και πίσω.

Όσον αφορά το ύψος οροφής στο χώρο πίσω επιβατών, βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας της. Επιπλέον, το μοντέλο saloon έχει όλες τις γνωστές αρετές μίας A-Class.

Σε αυτές περιλαμβάνονται οι μοντέρνοι, αποδοτικοί κινητήρες, το υψηλό επίπεδο ασφάλειας χάρη στα υπερσύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, με λειτουργίες από την S-Class, και το σύστημα infotainment MBUX – Mercedes-Benz User Experience με δυνατότητα εκμάθησης και διαισθητικό χειρισμό. Με τιμή C 0.22 και μετωπική επιφάνεια 2,19 τ.μ., η A-Class Saloon έχει το χαμηλότερο αεροδυναμικό συντελεστή από όλα τα αυτοκίνητα παραγωγής παγκοσμίως και, συνεπώς, υπερασπίζεται επάξια το παγκόσμιο ρεκόρ της CLA Coupé.

Η A-Class δημιούργησε την compact κατηγορία της Mercedes-Benz το 1997 και έκτοτε έχουν παραδοθεί περισσότερα από έξι εκατομμύρια μοντέλα σε όλο τον κόσμο. Η A-Class Saloon είναι το έβδομο κατά σειρά μοντέλο, διευρύνει τη γκάμα των compact αυτοκινήτων της Mercedes-Benz και αποτελεί μία λογική προσθήκη στις C-Class, E-Class και S-Class.

Mercedes-Benz A-Klasse Limousine, Interieur: AMG Line schwarz, Artico Dinamica schwarz 

Mercedes-Benz A-Class Sedan, Interior: AMG Line black, Artico / dinamica microfibre black
Mercedes-Benz A-Klasse Limousine, Interieur: AMG Line schwarz, Artico Dinamica schwarz Mercedes-Benz A-Class Sedan, Interior: AMG Line black, Artico / dinamica microfibre black DAIMLER AG

Η νέα A-Class Saloon κατασκευάζεται στα εργοστάσια Aguascalientes του Μεξικού και Rastatt της Γερμανίας, ενώ αναπτύχθηκε στο Sindelfingen της Γερμανίας. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι (4-14 Οκτωβρίου 2018). Η Mercedes-Benz παρουσίασε ήδη την A-Class L Saloon τον Απρίλιο στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Κίνας στο Πεκίνο. Αυτό το μοντέλο-λιμουζίνα σχεδιάστηκε αποκλειστικά με μεγάλο μεταξόνιο για την κινεζική αγορά και παράγεται εκεί, επίσης αποκλειστικά.

Οι τιμές για το νεότερο μέλος της οικογένειας compact αυτοκινήτων της Mercedes-Benz ξεκινούν από 33.041ευρώ για την A180d με 116hp και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (μικτή κατανάλωση καυσίμου 4,1 λίτρα/100 χλμ., μικτές εκπομπές CO 108 γρ/χλμ.). Λοιπές εκδόσεις Α200 – 163hp, A220 – 190hp, A250 – 224hp.

Προσφέρεται δε σε εκδόσεις: Style, Progressive και AMG Line, με πλούσιο βασικό εξοπλισμό.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ