ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η μεγαλύτερη γιγαντοαφίσα του κόσμου είναι Ford

Η μεγαλύτερη γιγαντοαφίσα του κόσμου είναι Ford

Αν πάτε στη Μαδρίτη και ειδικά στο κέντρο, είναι αδύνατον να μην προσέξετε το εμβληματικό Espana Building και πολύ περισσότερο να μην δείτε τη μεγαλύτερη γιγαντοαφίσα του κόσμου, εμβαδού 5.265 τετραγωνικών μέτρων – που αντιστοιχεί σε 20 γήπεδα του τένις.

Η αφίσα απεικονίζει το νέο SUV Ford EcoSport, στο οποίο ποντάρει πολλά η Ford διότι η κατηγορία του είναι η πλέον ανερχόμενη εμπορικά στην Ευρώπη.

Ένας επίσημος κριτής των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΓΚΙΝΕΣ επιθεώρησε την εγκατάσταση βάρους 2.000 κιλών και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιγαντοαφίσα του θεσμού, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί στο Dhahran, στη Σαουδική Αραβία, κατά 241,93 τ.μ.

"Το μήνυμα της Ford είναι 'Go Further', και αυτό στοχεύσαμε με τη νέα μας καμπάνια για το λανσάρισμα του νέου EcoSport. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να μεταδώσουμε το μήνυμα 'Η Ζωή είναι έξω, εσύ;' σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ακριβώς στην καρδιά της Μαδρίτης", δήλωσε η Elena Burguete, διευθύντρια Marketing, Ford Ισπανίας.

Η γιγαντοαφίσα θα δοθεί ως δωρεά στο Apascovi Foundation, κέντρο απασχόλησης για άτομα με αναπηρία, όπου όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν θα έχουν μία δεύτερη ζωή.

Σχεδιασμένο για τη ζωή εντός και εκτός πόλης, το κομψό, νέο Ford EcoSport πωλείται τώρα σ όλη την Ευρώπη και για πρώτη φορά προσφέρεται σε σπορ έκδοση EcoSport ST-Line, εμπνευσμένη από την Ford Performance.

Επίσης, διατίθεται το σύστημα Ford Intelligent All Wheel Drive μαζί με τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 3 και κάμερα οπισθοπορείας...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ