ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H LeasePlan Hellas παρουσιάζει την πλατφόρμα CarNext.com

H LeasePlan Hellas παρουσιάζει την πλατφόρμα CarNext.com

H καινοτόμα πανευρωπαϊκή online πλατφόρμα για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Το πρώτο από το δίκτυο καταστημάτων που πρόκειται να αναπτυχθεί στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας το CarNext.com, βρίσκεται στη Γλυφάδα, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 58. Η δημιουργία της πλατφόρμας CarNext.com είναι το επόμενο βήμα στη στρατηγική της LeasePlan Hellas για να προσφέρει υπηρεσίες “any car, anytime, anywhere”.

Η πλατφόρμα CarNext.com έχει ως βασικούς πυλώνες λειτουργίας την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν προσδιορισμένη τιμή που περιλαμβάνει όλα τα έξοδα, ώστε να μην υπάρχουν εκπλήξεις ή κρυφά κόστη. Επιπλέον, επειδή τα αυτοκίνητα του CarNext.com προέρχονται από την υπηρεσία leasing της LeasePlan (υπηρεσία Car-as-a-Service), είναι μόνο 3 έως 4 ετών, με τα πλέον σύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας, πληρούν τα πιο πρόσφατα περιβαλλοντικά πρότυπα και έρχονται με πλήρες ιστορικό συντήρησης και ιδιοκτησίας. Οι πελάτες επωφελούνται επίσης από μια πολιτική επιστροφής 14 ημερών χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσουν την επιστροφή.

Το CarNext.com προσφέρει επίσης μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες, καθώς επιλέγουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν διαδικτυακά στην πλατφόρμα. Στη συνέχεια μπορούν είτε να παραλάβουν τα οχήματά τους απευθείας στην πόρτα τους, είτε να δουν από κοντά το αυτοκίνητο σε ένα από τα υπερσύγχρονα καταστήματα παράδοσης, όπου μπορούν να πάρουν το αυτοκίνητό τους για test drive και να μιλήσουν με τους ειδικούς πριν πάρουν την τελική τους απόφαση.

"Με υψηλής ποιότητας αυτοκίνητα ηλικίας 3-4 ετών και, με εγγυημένη προσφορά πάνω από 250.000 υψηλής ποιότητας αυτοκινήτων κάθε χρόνο, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για να ηγηθούμε αυτής της τάσης με τη νέα μας πλατφόρμα CarNext.com", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της LeasePlan Hellas, Κωνσταντίνος Πετρούτσος…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ