ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Jeep στο στοιχείο της

Η Jeep στο στοιχείο της

Το φετινό Jeep Camp θα πραγματοποιηθεί στο Λιβάδι της Αράχωβας, στον Παρνασσό, για να προσφέρει νέες συγκινήσεις στους λάτρεις της μάρκας και όχι μόνο.

Τα Jeep είναι συνώνυμα της τετρακίνησης και της περιπέτειας σε κάθε περιβάλλον, στην πόλη και στο βουνό. Πόσω μάλλον τον χειμώνα που τα Jeep βρίσκονται στο στοιχείο τους και αποδεικνύουν τις αρετές τους ακόμα και στο κατάλευκο από τα χιόνια, τοπίο.

Η εισαγωγική εταιρεία, δράττοντας της ευκαιρίας, δημιούργησε και φέτος τον χειμώνα το Jeep Camp στο Λιβάδι της Αράχωβας, στον Παρνασσό, για να προσφέρει νέες συγκινήσεις στους λάτρεις της μάρκας και όχι μόνο.

Φέτος η εμπειρία του Jeep Camp είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή καθώς μαζί με το best seller Jeep Renegade, θα βρίσκεται και το ολοκαίνουργιο Premium SUV Jeep Compass, η παγκόσμια πυξίδα των οδηγών για ελευθερία στις μετακινήσεις και ανακαλύψεις χωρίς όρια.

Στο φετινό Jeep Camp, οι επισκέπτες ήδη ζουν ξεχωριστές στιγμές, χωρίς να χρειάζονται σκι ή snowboard, απλά τα χέρια τους να βρίσκονται στο τιμόνι των 4Χ4 Jeep Renegade και Compass.

Το "σπίτι" της Jeep -The Hut- στο Λιβάδι, με τη ζεστή του ατμόσφαιρα προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα, να παρακολουθήσουν εντυπωσιακά video με τα Jeep σε δράση και να ενημερωθούν για τα μοντέλα της Jeep, πριν ξεκινήσουν την πορεία τους στην πίστα. Κατόπιν, μεταφέρονται στο Jeep Camp όπου έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία off-road οδήγησης στο τιμόνι του Jeep Renegade, αλλά και του ολοκαίνουργιου Jeep Compass που βρίσκεται για πρώτο χειμώνα στην Ελλάδα.

Στην απαιτητική off-road διαδρομή του Jeep Camp, ανακαλύψτε τις extreme δυνατότητες των αυθεντικών Jeep…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ