ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

H Jeep μεταβάλλει τη στρατηγική της FCA Greece

H Jeep μεταβάλλει τη στρατηγική της FCA Greece

Νέο πλάνο ανάπτυξης του ομίλου και νέα δεδομένα στην Ελλάδα με όλα τα νέα μοντέλα Jeep να αναμένονται άμεσα στη χώρα μας.

Αυτή τη στιγμή, η μάρκα Jeep στις τάξεις του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο ανάπτυξης, διεθνώς. Κι αυτό, διότι αναμένονται νέα μοντέλα και μάλιστα με ηλεκτροκίνηση (plug-in hybrid).

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη θυγατρική εταιρεία του ομίλου στην Ελλάδα, την FCA Greece, η οποία ανέλαβε και την αντιπροσώπευση της Jeep, ήδη από τον Απρίλιο, καθώς σταμάτησε η αντιπροσώπευση από τον όμιλο Συγγελίδη. Μάλιστα, η εταιρεία αναμένεται σύντομα να φέρει στη χώρα μας, όλα τα νέα μοντέλα Jeep.

Η Fiat Chrysler Automobiles αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της αυτοκινητοβιομηχανίας με παρουσία σε περισσότερες από 135 χώρες στον κόσμο. Διατηρώντας 11 μάρκες αυτοκινήτων, ο όμιλος διαθέτει παράλληλα μια σειρά εταιρειών που ειδικεύονται στη ψηφιακή τεχνολογία, τον αυτοματισμό, την επεξεργασία πρώτων υλών, τις υπηρεσίες After Sales, αλλά και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες στο χώρο του αυτοκινήτου.

Η FCA Greece, θυγατρική του ομίλου Fiat Chrysler Automobiles, εκπροσωπεί τις μάρκες Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional, διατηρώντας διαχρονικά υψηλά μερίδια στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου.

H Jeep μεταβάλλει τη στρατηγική της FCA Greece

"Η ένταξη της Jeep έρχεται να ενισχύσει την παρουσία του ομίλου και παράλληλα να συμπληρώσει τη γκάμα διαθέσιμων επιλογών για τους καταναλωτές. Παράλληλα η συμπληρωματική και όχι ανταγωνιστική παρουσία μεταξύ των μαρκών της FCA, αποτελεί στρατηγική επιλογή του ομίλου, με κάθε μάρκα -σύμφωνα με το χαρακτήρα της- να εστιάζει στις ξεχωριστές ανάγκες των καταναλωτών δημιουργώντας μία εξαιρετικά ευρεία γκάμα επιλογών", επισημαίνει ο πρόεδρος της FCA Greece, Γιώργος Μπακόπουλος.

Την παρουσία του ομίλου στην Ελλάδα συμπληρώνει η FCA ΒΑΝΚ, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά της χώρας μας από το 1991 προσφέροντας υπηρεσίες χρηματοδότησης στο χώρο του αυτοκινήτου. Ηδη, περισσότεροι από 300.000 πελάτες στην Ελλάδα έχουν επωφεληθεί από τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η FCA BANK, όπως είναι για παράδειγμα οι ψηφιακές υπηρεσίες συμβολαίων που διευκολύνουν και επιταχύνουν σημαντικά τις διαδικασίες χρηματοδότησης. Επίσης, η FCA BANK, από το 2020 αναμένεται με την LEASYS να εισέρθει δυναμικά στο χώρο των μακροχρόνιων μισθώσεων.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ