ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Ford Γερμανίας είναι η πρώτη που στηρίζει κοινόχρηστα ποδήλατα

Η Ford Γερμανίας είναι η πρώτη που στηρίζει κοινόχρηστα ποδήλατα

Η Ford Γερμανίας είναι ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που δραστηριοποιείται σε πρόγραμμα κοινοχρησίας ποδηλάτων (Bike Sharing) στην Ευρώπη.

Σε συνεργασία με την Deutsche Bahn Connect GmbH, θυγατρική της Deutsche Bahn AG, διευρύνουν τη συνεργασία τους στον τομέα των υπηρεσιών μετακίνησης στη Γερμανία, από το πρόγραμμα κοινοχρησίας αυτοκινήτων (car sharing), σε αντίστοιχο πρόγραμμα με ποδήλατα (bike sharing).

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το πρόγραμμα παρουσιάστηκε υπό το βλέμμα της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Αγκελα Μέρκελ.

Τον επόμενο μήνα, 3.200 ποδήλατα FordPass θα είναι διαθέσιμα από το σύστημα εκμίσθωσης Call a Bike της Deutsche Bahn στους ποδηλάτες της Κολωνίας και του Ντίσελντορφ.

Οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για κινητό FordPass ώστε να εγγραφούν στην υπηρεσία Call a Bike, να βρουν το κοντινότερο διαθέσιμο ποδήλατο και να πληρώσουν online. Η εφαρμογή FordPass είναι ήδη διαθέσιμη για την πρόσβαση στην υπηρεσία car sharing της Ford, για την ανεύρεση χώρων στάθμευσης ή των χαμηλότερων τιμών καυσίμων σε κοντινά πρατήρια…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ