ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η άνεση μεγάλο πλεονέκτημα του Citroen C5 Aircross

Η άνεση μεγάλο πλεονέκτημα του Citroen C5 Aircross
SPYROS KANATAS

Το ολοκαίνουργιο C5 Aircross, ήδη κάνει έντονη την παρουσία του στην ελληνική αγορά, έχοντας σημαντικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει, στην κατηγορία των SUV αμαξωμάτων.

Όντας ένα αυτοκίνητο μεσαίου μεγέθους, προσφέρει επιλογές κινητήρων βενζίνης 1.2 lt και 1.6 lt καθώς και πετρελαίου 1.5 lt, πλούσιο βασικό εξοπλισμό και πλειάδα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού.

Πάντως, εκείνο το στοιχείο που του δίνει πόντους στον ανταγωνισμό, είναι η άνεση, λόγω της προοδευτικής ανάρτησης με Progressive Hydraulic Cushions (υδραυλικά στοπ) και η διαμόρφωση της καμπίνας, με τα μοναδικά καθίσματα Advanced Comfort.

Η άνεση μεγάλο πλεονέκτημα του Citroen C5 Aircross
SPYROS KANATAS

Χάρη στα τρία ανεξάρτητα συρόμενα, με ρυθμιζόμενη πλάτη και ανακλινόμενα καθίσματα, διαθέτει τον τεράστιο χώρο στην καμπίνα και τον μεγαλύτερο στην κατηγορία του χώρο αποσκευών, με χωρητικότητα από 580 έως 720 λίτρα. Το πλατύ άνοιγμα (1,017 μ.) και το ορθογώνιο σχήμα του (μήκος 99,9 εκ. Έως 1,907 μ. με αναδιπλούμενα τα πίσω καθίσματα – και με 58,3 εκ. ύψος έως την εταζέρα) καθιστούν ευκολότερη τη φόρτωση των μεγαλύτερων αντικειμένων.

Η άνεση μεγάλο πλεονέκτημα του Citroen C5 Aircross
SPYROS KANATAS

Αξίζει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στα καθίσματα, καθώς όλα έχουν το ίδιο πλάτος, παρέχουν την ίδια άνεση στους τρεις επιβάτες της δεύτερης σειράς και ο μεσαίος επιβάτης κάθεται το ίδιο άνετα, όπως οι υπόλοιποι. Επίσης, τα πίσω καθίσματα μετακινούνται εμπρός-πίσω κατά περισσότερο από 15 εκ., επιτρέποντας την ανάταξη της καμπίνας και του πορτμπαγκάζ. Κι ακόμη, ρυθμίζονται σε κλίση σε πέντε θέσεις (από 19° έως 26,5°), αναδιπλώνονται προσφέροντας ένα εντελώς επίπεδο πάτωμα στο χώρο φόρτωσης, χάρη στο πάτωμα δύο επιπέδων του πορτμπαγκάζ, ενώ εξαιτίας της ανεξάρτητης αναδίπλωσης καθισμάτων, δίνεται η δυνατότητα φιλοξενίας δύο παιδικών καθισμάτων με παράλληλη φόρτωση του χώρου αποσκευών με μακριά αντικείμενα.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ