ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Alfa Romeo Stelvio Aυτοκίνητο της Xρονιάς 2018 στην Ιταλία

Η Alfa Romeo Stelvio Aυτοκίνητο της Xρονιάς 2018 στην Ιταλία

Οι αναγνώστες τουQuattroruote, έδωσαν στο πρώτοSUVτης μάρκαςAlfaRomeo το βραβείο του μηνιαίου περιοδικού, το οποίο πέρυσι είχε πάρει ηGiuliaSportsSedan. Η τελετή απονομής έγινε στο Μιλάνο.

Οι αναγνώστες του ιταλικού περιοδικούQuattroruote, έδωσαν στο πρώτοSUVτης μάρκαςAlfaRomeo το πιο πολυπόθητο βραβείο του μηνιαίου περιοδικού, το οποίο πέρυσι είχε πάρει ηGiuliaSportsSedan.

Η τελετή απονομής έγινε στο Μιλάνο στo πλαίσιo της "Quattroruote Day" μπροστά σε ένα κοινό που αποτελούσαν κορυφαίες προσωπικότητες της βιομηχανίας, της δημοσιογραφίας και του αυτοκινητιστικού κλάδου. Το βραβείο απονεμήθηκε στονAlfredoAltavilla,ChiefOperatingOfficerFCAEmea.

Λαμβάνοντας το 34,2% των ψήφων το πρώτο SUV της Alfa Romeo, αναδείχθηκε πρώτο στη ψηφοφορία εκτοπίζοντας όχι λιγότερους από 12 εξαιρετικούς ανταγωνιστές. Η νίκη της Stelvioγίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή, αν λάβουμε υπόψη ότι τα μοντέλα που κατέλαβαν τη δεύτερη και την τρίτη θέση πήραν μόλις το 10,9% και το 9,2% των ψήφων αντίστοιχα.

Στο διαγωνισμό, ο οποίος διεξάγεται από το 2000, τα αυτοκίνητα της FCΑ έχουν πάρει 12 νίκες.

Η Stelvioεκφράζει όλα τα συναισθήματα που είναι συνώνυμα με το αυθεντικό"AlfaSpirit",το οποίο τώρα ενσαρκώνεται σε ένα SUV για πρώτη φορά στον έναν αιώνα ιστορίας της μάρκας. Επιπλέον, η Stelvio Quadrifoglio αναδείχθηκε το πιο γρήγορο και ασφαλές SUV παραγωγής στον κόσμο με χρόνο ρεκόρ στο θρυλικό Nürburgring της Γερμανίας, και έχοντας εξασφαλίζει 5 αστέρια από τοEuroNCAP.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ