Η αφρόκρεμα της Nissan στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood

Η αφρόκρεμα της Nissan στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood

Στη Μ. Βρετανία κάθε χρόνο το φημισμένο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood συγκεντρώνει το ενδιαφέρον καθώς πολλές μάρκες συμμετέχουν με ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν σε τεχνολογία. (φωτογραφίες)

Η Nissan εμφανίστηκε με το πρωτοποριακό, αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο BladeGlider, το οποίο έχει παρουσιάσει σε διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου, καθώς και με τα τελευταίας γενιάς σπορ μοντέλα της, τα GT-R NISMO και GT-R.

Μετά τους δρόμους του Μονακό, το Goodwood αποτελεί τον επόμενο προορισμό για το BladeGlider, το πρωτότυπο που προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία μηδενικών εκπομπών ρύπων, αλλά και τον καινοτόμο σχεδιασμό των αυτοκινήτων της Nissan. Το BladeGlider κυκλοφορεί πλέον και στην πίστα του Goodwood, προσφέροντας τη δυνατότητα σε επιλεγμένους εκπροσώπους του Τύπου να απολαύσουν μια διαδρομή μαζί του.

Το πρωτότυπο Nissan BladeGlider με την μέγιστη ταχύτητα των 190 χλμ./ώρα και που επιταχύνει σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, δημιουργήθηκε για να αμφισβητήσει τη συμβατική σκέψη για το πως ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο σπορ αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι στο μέλλον. Με έμφαση στη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που προσφέρει ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα, το συγκεκριμένο πρωτότυπο αποτελεί μέρος του οράματος της Ευφυούς Κινητικότητας της Nissan, για το πώς τα αυτοκίνητα πρέπει να οδηγούνται, τροφοδοτούνται, αλλά και να ενσωματωθούν στην καθημερινότητα.

Εκτός από το BladeGlider, τόσο το GT-R NISMO, όσο και το GT-R βρίσκονται εκεί, με το τελευταίο να συμμετέχει σήμερα στη διαδρομή μέχρι το Hill, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά γιατί είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα supercars του πλανήτη.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑ B-SUVS EINAI ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

Τα έξι κορυφαία μικρά SUV της αγοράς με μια ματιά

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ C-SUV ΤΗΣ OPEL

Ποιο είναι το νέο Opel Grandland X

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.

60 χρόνια Yokohama στην Ελλάδα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24