Η Abarth πηγαίνει… Ντουμπάι

Εφαρμόζοντας την πολιτική της διαρκούς ανάπτυξης της μάρκας παγκοσμίως, η Abarth συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου 2017 στο Ντουμπάι (14 έως 18 Νοεμβρίου) με τρία μοντέλα.

Να κατακτήσει μια δύσκολη αγορά, όπως της Μέσης Ανατολής, είναι διατεθειμένη η Abarth. Σε μια περιοχή όπου η χλιδή είναι έκδηλη και οι περισσότεροι έχουν υψηλό εισόδημα και έχουν υψηλές απαιτήσεις, η Abarth απαντά με υψηλές… επιδόσεις.

Εφαρμόζοντας την πολιτική της διαρκούς ανάπτυξης της μάρκας παγκοσμίως, η Abarth συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου 2017 στο Ντουμπάι (14 έως 18 Νοεμβρίου) με τρία μοντέλα – Abarth 695 Rivale Cabrio, Abarth 124 spider και Abarth 595 Competizione, – που εκπροσωπούν ολόκληρη τη γκάμα της μάρκας με σήμα τον σκορπιό.

Με αυτόν τον τρόπο η ιταλική μάρκα κάνει επίσημο ντεμπούτο στις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για το γνωστό brand με μακρά, ένδοξη αγωνιστική ιστορία, που έχει μία και μοναδική αποστολή: να προσφέρει τα καλύτερα μοντέλα στην κατηγορία των compact σπορ αυτοκινήτων, ξεφεύγοντας από τις συνήθεις πρακτικές…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24