Γερή πρόγευση από το Skoda VISION RS

Με το Skoda VISION RS, η τσεχική μάρκα συνδυάζει την σπορ παράδοσή της με ένα βιώσιμο μέλλον. Μια εντυπωσιακή μελέτη ιδεών με δυναμική γλώσσα σχεδίασης και αποδοτική υβριδική μονάδα plug-in

Την ερχόμενη εβδομάδα, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2018, η Skoda θα αποκαλύψει το VISION RS, μια εντυπωσιακή μελέτη ιδεών με δυναμική γλώσσα σχεδίασης και αποδοτική υβριδική μονάδα plug-in, που θα αποτελέσει το επόμενο εξελικτικό στάδιο των σπορ μοντέλων RS της SKODA.

Μάλιστα, επιδεικνύει υψηλό επίπεδο περιβαλλοντικής συνείδησης με τη χρήση βιώσιμων υλικών Vegan. Πολλά στοιχεία μαύρου άνθρακα στο αμάξωμα, δημιουργούν διακριτικές αντιθέσεις στο λευκό χρώμα. Το υψηλής τεχνολογίας υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, εμφανίζεται στην επανασχεδιασμένη μάσκα, στα εμπρός και πίσω spoilers, στους εξωτερικούς καθρέπτες, στα πλευρικά τοιχώματα, στους αεραγωγούς και στον πίσω διαχύτη.

Το σπορτίφ εσωτερικό αποτελείται από μικροσκοπικά τρίγωνα, μεταφέροντας το DNA της Skoda στα μελλοντικά μοντέλα της μάρκας.

Εξάλλου, τα καθίσματα που καλύπτονται με Alcantara, φέρουν τσέχικες σημαίες στην πλάτη τους, για να γιορτάσει τα 100 χρόνια του ιδρύματος της τότε Τσεχοσλοβακίας και χρησιμοποιείται κλωστοϋφαντουργικό νήμα από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Το σπορ τιμόνι με διακριτή κεντρική σήμανση, είναι παρόμοιο με αυτό που παρατηρείται στους αγώνες αυτοκινήτων...

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάβασα αυτή τη θεωρία για το ‘Game of Thrones’ και συγκλονίστηκα

Μπορεί να αρχίσει να επιβεβαιώνεται από το σημερινό κιόλας επεισόδιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ