ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Γέμισε η Ουγγαρία με 3.500 Vespa

Γέμισε η Ουγγαρία με 3.500 Vespa
[email protected]

Η 13η διοργάνωση Vespa World Days, που πραγματοποιήθηκε φέτος στη Ζάνκα της Ουγγαρίας, η πιο σημαντική παγκόσμια συγκέντρωση Vespa Clubs, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 3.500 Vespa και 5.000 άτομα, στο τριήμερο στις όχθες της λίμνης του Μπάλατον.

Αποτελεί την κορυφαία στιγμή της χρονιάς, για τους φίλους της Vespa. Οι "Vespisti", που κατέφτασαν από 40 χώρες, εκπροσωπώντας πολλά εθνικά Vespa Club, από όλη την Ευρώπη, αλλά και από Χονγκ Κονγκ, Καναδά, Ισραήλ, Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Αυστραλία και Ινδονησία, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Γκιμαράες της Πορτογαλίας, 2-5 Ιουλίου 2020 και το Μπαλί της Ινδονησίας, 23-25 Ιουλίου 2020, όπου θα πραγματοποιηθούν δύο διοργανώσεις Vespa World Days.

Κατασκευασμένα από την αρχή, εξ ολοκλήρου από ατσάλι, όλα τα μοντέλα Vespa - από τη θρυλική πρώτη 98cc του 1946, έως τις σύγχρονες Vespa Primavera και Vespa GTS – νίκησαν τον χρόνο με εκατομμύρια να κυκλοφορούν στους δρόμους όλου του κόσμου, εμπνέοντας το φαινόμενο των Vespa Clubs και άλλων ενώσεων. Με αναπαλαίωση, φροντίδα και περιποίηση, εκατομμύρια Vespa έχουν γίνει σήμερα αγαπημένα αντικείμενα, περνώντας συχνά από πατέρα σε γιο.

Μέσα στα σχεδόν εβδομήντα χρόνια, έχουν πουληθεί πάνω από 18 εκατομμύρια Vespa στις πέντε ηπείρους...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ