ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Φρεσκαρισμένο Golf Sportsvan με νέα συστήματα

Φρεσκαρισμένο Golf Sportsvan με νέα συστήματα
VERWENDUNG FUR PRESSEZWECKE HONORARFREI

Traffic Jam Assist, σύστημα ενημέρωσης με display και νέοι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Από τα μέσα του 2014, το Golf Sportsvan αποτελεί επιλογή για όσους θέλουν ένα Golf με ακόμα περισσότερους χώρους και ευελιξία.

Η Volkswagen, ανανέωσε τώρα το μοντέλο και θα το παρουσιάσει για πρώτη φορά στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη (12-24 Σεπτεμβρίου).

Όσον αφορά την τεχνολογία, το νέο Golf Sportsvan διαθέτει στοιχεία όπως τρεις νέοι βενζινοκινητήρες TSI, ένα εκτεταμένο φάσμα συστημάτων βοήθειας, μια νέα γενιά συστημάτων πληροφοριών ψυχαγωγίας (υψηλού επιπέδου σύστημα ελέγχου αφής) καθώς και περισσότερα χαρακτηριστικά στην τυποποιημένη σειρά εξοπλισμού.

Από την άποψη εμφάνισης, το Golf Sportsvan έχει σχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέους προβολείς αλογόνου με LED φώτα ημέρας, προβολείς LED αντί για τους προβολείς xenon και τα τυπικά πίσω φώτα LED σε όλες τις εκδόσεις. Πέντε νέα είδη ζάντας αλουμινίου (16, 17 και 18-ιντσών) και χρώματα όπως το νέο Cranberry Red, ολοκληρώνουν τις εξωτερικές αλλαγές. Το εσωτερικό είναι ενισχυμένο με νέα διακοσμητικά, ταπετσαρίες και δερμάτινα καθίσματα…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ