ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Fiat Big Deal & Green Bonus Fisikon

Fiat Big Deal & Green Bonus Fisikon

Με αφορμή τη συμμετοχή της στην έκθεση “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2017”, η FIAT υλοποιεί το “Fiat Big Deal”.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 3 χρόνια δωρεάν service και 3% προνομιακό επιτόκιο μέσω FCA Bank (από 35% ελάχιστη προκαταβολή, έως 48 μήνες).

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όλα τα μοντέλα της Fiat (πλην 124 Spider), επιπλέον των εκπτώσεων που αποδίδονται. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα ισχύει για κάθε νέα παραγγελία με ταξινόμηση έως 31 Δεκεμβρίου 2017.

Επιπλέον, το “Green Bonus Fisikon”, μια ειδική προωθητική ενέργεια από τη ΔΕΠΑ, με το Φυσικό Αέριο Κίνησης Fisikon, προσφέρει στους αγοραστές ειδική έκπτωση 10% επί της τιμής τιμοκαταλόγου οποιουδήποτε επιβατικού ή επαγγελματικού οχήματος Fiat με φυσικό αέριο.

Ισχύει για παραγγελίες έως 5 Δεκεμβρίου 2017 για όλα τα μοντέλα που διαθέτει ο στόλος της Fiat (Panda, Punto, 500L, Doblo, Qubo) και Fiat Professional (Panda Van, Doblo, & Fiorino).

Είναι αξιοσημείωτο ότι μέσω του ειδικού αυτού bonus αλλά και των προωθητικών ενεργειών της Fiat, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν μοντέλα CNG όπως το Fiat Panda (best seller της κατηγορίας), σε τιμή αντίστοιχη της βενζινοκίνητης έκδοσης Panda 0.9 Twinair.

H FCA αποτελεί τον Νο1 κατασκευαστή οχημάτων φυσικού αερίου στην Ευρώπη, με περισσότερες από 700.000 ταξινομήσεις την τελευταία 20ετία. Με την πολύχρονη παρουσία και εμπειρία της έχει την δυνατότητα να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη της χρήσης του φυσικού αερίου στις οδικές μεταφορές και στην Ελλάδα,” δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της FCA Greece, Γιώργος Μπακόπουλος...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ