ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Family bonus για τρίτεκνους η Jeep

Family bonus για τρίτεκνους η Jeep

Η Jeep δίνει τη δυνατότητα στις τρίτεκνες οικογένειες να αποκτήσουν το νέο Compass με συνολικό όφελος που φθάνει τις 15.000 ευρώ.

Να λοιπόν, που η Jeep δεν ασχολείται μόνο με τις ανησυχίες όσων θέλουν ένα αυθεντικό SUV και για τα δύσκολα φτιαγμένο, ασχολείται και με τους οικογενειάρχες.

Στο νέο Compass, με αυξημένη ευρυχωρία για τους επιβάτες, απόλυτα εκμεταλλεύσιμο χώρο αποσκευών 438 λίτρων και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, δίνει τη δυνατότητα στις τρίτεκνες οικογένειες να το αποκτήσουν με συνολικό όφελος που φθάνει τις 15.000 ευρώ.

Το μοντέλο εξοπλίζεται με κινητήρες πετρελαίου που ξεχωρίζουν για τα υψηλά αποθέματα ροπής από τις χαμηλές στροφές (320-380Nm στις 1.750σ.α.λ.), οι οποίοι σε συνεργασία με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων ή το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων μπορούν να ανταποκριθούν με ιδιαίτερη άνεση στο αυξημένο φορτίο μιας 5μελούς οικογένειας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Jeep Compass με family bonus, αποτελεί η κορυφαία πετρελαιοκίνητη έκδοση Limited 2.0l Multijet 4x4, με το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων που η τιμή της διαμορφώνεται από τις 40.050 ευρώ, στις 23.200 ευρώ. Όπως όλα τα μοντέλα της Jeep, οι εκδόσεις με family bonus καλύπτονται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ