ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έχεις καινοτόμες ιδέες; Τις ψάχνει η Nissan…

Έχεις καινοτόμες ιδέες; Τις ψάχνει η Nissan…

Οι καινοτόμες ιδέες και οι νεοφυείς επιχειρήσεις, βρίσκονται από καιρό στο στόχαστρο της Nissan. Μάλιστα η ιαπωνική μάρκα επενδύει πολύ σε αυτόν τον τομέα, τον επιβραβεύει και τον προωθεί παράλληλα.

Η Nissan, σε συνέχεια άλλων ενεργειών, ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με φορείς που προωθούν το μοντέλο start-up, θα δημιουργήσει στο Παρίσι Εργαστήριο Καινοτομίας (Nissan Innovation Lab), το οποίο επιδιώκει συνεργασίες με καινοτόμες start-ups (νεοσύστατες ) επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη.

Η Nissan θα έχει αρωγούς 50 συνεργάτες, όπου και θα δοθεί έμφαση στις δραστηριότητες της μάρκας που σχετίζονται με την ενέργεια. Οι 50 συνεργάτες αποτελούν έναν "επιταχυντή", καθοδηγούμενοι από 50 επιτυχημένους επιχειρηματίες, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους νέους επιχειρηματίες να αναπτυχθούν γρήγορα και σε εύρος. Επιπλέον, η συνεργασία με άλλους "επιταχυντές" όπως η NUMA, θα επικεντρωθεί σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Το εργαστήριο θα προσφέρει στις start-ups την ευκαιρία να συνεργαστούν με τη Nissan, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει τον κόμβο για τη "ρίψη" πρωτότυπων, καινοτόμων ιδεών, όπως και τον χώρο καθοδήγησης προς το τελικό αποτέλεσμα. Για τη λειτουργία και υποστήριξη του Εργαστηρίου Καινοτομίας, η Nissan θα παρέχει αποκλειστικό προσωπικό που θα αφοσιώνεται στα έργα καινοτομίας που θα αναπτυχθούν εκεί.

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ