ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ετοιμο το νέο Opel Movano

2019 Opel Movano
2019 Opel Movano OPEL AUTOMOBILE GMBH

Τέσσερα μήκη, τρία ύψη και περισσότερες από 150 εργοστασιακές εκδόσεις για κάθε χρήση.

Το νέο Opel Movano, το μεγαλύτερο ελαφρύ επαγγελματικό (LCV) της γερμανικής μάρκας, μαζί με το νέο Vivaro και το Combo Cargo, ανανεώνουν τη γκάμα της Opel. Η νέα έκδοση, είναι πιο μοντέρνα και πιο πρακτική από ποτέ. Επίσης, πολυάριθμα συστήματα και τεχνολογίες υποστήριξης κάνουν τη ζωή του επαγγελματία οδηγού ασφαλέστερη και πιο ευχάριστη.

Μεταξύ αυτών είναι Σύστημα Κάμερας “Rear Vision”, που «παρακολουθεί» τι γίνεται πίσω από το αυτοκίνητο, ενώ το Σύστημα Προειδοποίησης Τυφλού Σημείου (Blind Spot Alert) και το Σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας (Lane Departure Warning), αυξάνουν την ασφάλεια για τους υπόλοιπους χρήστες των δρόμων. Το δε Σύστημα Σταθεροποίησης σε περίπτωση Πλευρικών Ανέμων (Side-Wind Assistant), είναι μία ακόμα σημαντική τεχνολογία του νέου Movano.

2019 Opel Movano
2019 Opel Movano OPEL AUTOMOBILE GMBH

Αξιοσημείωτη είναι η εξαιρετική συνδεσιμότητα και μία γκάμα συστημάτων infotainment, συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, που περιλαμβάνει μία άμεσης αντίδρασης οθόνη αφής 7,0”. Τα smartphones μπορούν να φορτίζονται ασύρματα.

Το κόκπιτ του νέου Movano έχει τη διάταξη ενός μοντέρνου, κινητού γραφείου, με 22 συνολικά κλειστούς ή ανοιχτούς αποθηκευτικούς χώρους, όπως το ντουλαπάκι FlexTray των 10,5 L, που μπορεί να ανοίγει σαν συρτάρι.

2019 Opel Movano
2019 Opel Movano OPEL AUTOMOBILE GMBH

Όπως και το προηγούμενο, το νέο Movano panel van διατίθεται σε τέσσερα μήκη και τρία ύψη, με μέγιστο μικτό βάρος οχήματος 4,5 T και χώρο φόρτωσης 17 κυβ.μ. Συνολικά 150 διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος και μετατροπές προσφέρονται από το εργοστάσιο. Ανάλογα με την έκδοση, το Movano μπορεί να μεταφέρει μέχρι πέντε ευρωπαλέτες.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα Movano σχεδόν για κάθε είδους ανάγκη. Χάρη στις νέες λαβές στα πλαϊνά τοιχώματα και το φωτισμό LED, ο χώρος φόρτωσης είναι τώρα ακόμα πιο εύχρηστος...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ