ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έτοιμο το ηλεκτρικό Seat Mii

Έτοιμο το ηλεκτρικό Seat Mii

Η Seat επέλεξε το Οσλο, για να ξεκινήσει την περιοδεία της "Seat On Tour" προκειμένου να παρουσιάσει για πρώτη φορά το ηλεκτρικό Mii.

Η Seat βρίσκεται ήδη σε νέα εποχή και τα καινούργια μοντέλα πραγματικά εντυπωσιάζουν. Η ισπανική μάρκα επέλεξε το Οσλο, για να ξεκινήσει την περιοδεία της “Seat On Tour” (θα επισκεφθεί επίσης Λίβερπουλ, Παρίσι και Μιλάνο), προκειμένου να παρουσιάσει για πρώτη φορά το ηλεκτρικό Mii, το οποίο κατά πάσα πιθανότατα θα εφοδιάζεται με ίδια ηλεκτρικά μέρη με το Citigo της Skoda (ηλεκτρικό μοτέρ 61 kW, μέγιστη ροπή 210 Nm, μπαταρία ιόντων λιθίου 36,8 kWh, αυτονομία έως 265 χιλιόμετρα), καθώς αποτελούν αδέλφια - μοντέλα του ομίλου της VW.

Μάλιστα, το ηλεκτρικό Mii θα λανσαριστεί στην αγορά στα τέλη του 2019 και θα είναι πολύ προσιτό σε αγορά, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν τον Σεπτέμβριο...

Στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας, η Seat παρουσίασε επίσης το CUPRA Formentor όπως και το ηλεκτρικό SEAT el-Born, που θα λανσαριστούν στην αγορά το 2020. Και δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή της χώρας και της πόλης, καθώς η Νορβηγία είναι η Νο1 σε πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη, ξεπερνώντας το 50% των συνολικών πωλήσεων στη χώρα.

Έτοιμο το ηλεκτρικό Seat Mii

Η SEAT είναι από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες μάρκες αυτοκινήτων στην Ευρώπη, με τη νεότερη βάση πελατών, 10 χρόνια μικρότερη από τον μέσο όρο. Με 202.600 αυτοκίνητα που πωλούνται τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους, έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Εξάλλου, έναν χρόνο μετά τη γέννησή του ως ανεξάρτητο σήμα, το CUPRA συμμετέχει στην περιοδεία με το CUPRA Formentor, που εφοδιάζεται με υψηλής απόδοσης plug-in υβριδικό κινητήρα. Μόλις τελειώσει η ευρωπαϊκή περιοδεία, η SEAT σκέφτεται να τη μεταφέρει στη Λατινική Αμερική και ειδικά στο Μεξικό...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ