ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έτοιμο και το ηλεκτρικό Renault Zoe Van

Έτοιμο και το ηλεκτρικό Renault Zoe Van

Η Renault επεκτείνει περαιτέρω τη σειρά PRO + με την προσθήκη του ολοκαίνουργιου van με αυτονομία 395 χλμ..

Μπορεί η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault στην Ελλάδα, να μην έχει φέρει ακόμα τις ηλεκτρικές εκδόσεις της πλούσιας γκάμας μοντέλων που διαθέτει, εντούτοις αυτό πρόκειται να συμβεί έως το τέλος του 2020.

Η Renault, δεν διαθέτει μόνο επιβατικά ηλεκτρικά μοντέλα, αλλά και ελαφρά επαγγελματικά και μάλιστα, σε αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά των LCV, προσθέτει μια ακόμα πρόταση, το ολοκαίνουργιο ZOE Van. Με 395 χλμ. αυτονομία, το νέο LCV μηδενικών εκπομπών ρύπων, αξιοποιεί την ισχυρή μπαταρία 52kWh και τον κινητήρα 80kW R110, έχοντας πλούσιο εξοπλισμό και επιλογή εκδόσεων.

Έτοιμο και το ηλεκτρικό Renault Zoe Van

Το αυτοκίνητο επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 11,4 δευτερόλεπτα, αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο σε αυτή τη κατηγορία. Το ζητούμενο είναι να κάνεις πολλές αστικές διαδρομές, με γρήγορες στάσεις, να έχεις χώρους και μεγάλη αυτονομία, ενώ σε φορτιστή DC 50kW, μπορεί να φορτιστεί από το 0 έως το 80% σε μια ώρα και δέκα λεπτά, ενώ για 145 χλμ. αυτονομία, μπορεί να φορτιστεί σε 30 λεπτά.

Η βασική έκδοση διαθέτει πίνακα οργάνων TFT 10 ιντσών, οθόνη ψυχαγωγίας Easy Link 7 ιντσών με συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, χειροκίνητο κλιματισμό, ηλεκτρικά μπροστινά παράθυρα, κάρτα Renault με είσοδο handsfree, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέπτες, αυτόματους προβολείς και υαλοκαθαριστήρες, πλήρεις προβολείς LED με φως ημέρας σε σχήμα C, 15άρες ατσάλινες ζάντες, υποδοχή USB, αερόσακους οδηγού και επιβατών, σημεία ISOFIX στο κάθισμα του συνοδηγού, μπροστινά φώτα ομίχλης, Cruise control με περιορισμό ταχύτητας και αρκετά ακόμα.

Έτοιμο και το ηλεκτρικό Renault Zoe Van

Αυτό που ενδιαφέρει τους επαγγελματίες, είναι ότι έχει μήκος χώρου φόρτωσης 1,205 μ. και πλάτος 1,110 μ., ενώ η δυνατότητα χρήσης των πλαϊνών θυρών για ευκολία πρόσβασης ενισχύει την ευελιξία για τοποθέτηση αντικειμένων. Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο φθάνει έως 387 κιλά.

Το μοντέλο καλύπτεται από πενταετή εγγύηση 160.000 χλμ., ενώ η μπαταρία έχει εγγύηση οκτώ ετών και 160.000 χλμ.

Να το περιμένουμε στην Ελλάδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ