ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ετοιμάζει το νέο i30 Fastback N η Hyundai

Ετοιμάζει το νέο i30 Fastback N η Hyundai

Το νέο i30 Fastback N υποβάλλεται σε εντατικές δοκιμές σε διαφορετικά οδοστρώματα σε όλη την Ευρώπη.

Μετά από το 5θυρο i30 N και το Veloster N, η Hyundai ετοιμάζεται να "ρίξει" στην αγορά το τρίτο της μοντέλο υψηλών επιδόσεων. Χωρίς να έχει ανακοινώσει περαιτέρω πληροφορίες κινητήρα και ισχύος, η κορεατική μάρκα επισημαίνει ότι το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο προς πώληση εντός του 2018.

Το νέο i30 Fastback N υποβάλλεται σε εντατικές δοκιμές σε διαφορετικά οδοστρώματα σε όλη την Ευρώπη. Μεταξύ των δοκιμών βρίσκεται η διάσημη πίστα Nordschleife στο Nürburgring της Γερμανίας, όπου η Hyundai στεγάζει ιδιόκτητο Τεχνικό Κέντρο.

Ετοιμάζει το νέο i30 Fastback N η Hyundai

Η διαδρομή και οι δημόσιοι δρόμοι γύρω από την περιοχή είναι μεταξύ αυτών που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των επιδόσεων και της ανθεκτικότητας, βοηθώντας στην προετοιμασία του μοντέλου.

Όσον αφορά την απλή έκδοση i30 Fastback, που ξεκίνησε να διατίθεται νωρίτερα φέτος, είναι το μοναδικό 5θυρο κουπέ στην κατηγορία του, το οποίο επεκτείνει την επιτυχημένη οικογένεια του i30. Το νέο i30 Fastback N θα αναβαθμίσει το αυτοκίνητο, βελτιώνοντας τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του πρωτότυπου μοντέλου σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά BRM-raising του 5θυρου αδελφού του i30 N…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ