ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έρχεται πανίσχυρο το νέο Audi TT RS

Έρχεται πανίσχυρο το νέο Audi TT RS

Από τον Απρίλιο θα είναι διαθέσιμο το νέο Audi TT RS, με πιο σπορ χαρακτηριστικά από ποτέ. Το ανασχεδιασμένο εμπρόσθιο άκρο και το εντυπωσιακό πίσω προσδίδουν μια δυναμική εμφάνιση. Το λογότυπο quattro, με ματ τιτανίου, είναι τοποθετημένο στο κατώτερο τμήμα της μαύρης γρίλιας.

Επίσης, οι πλευρικές είσοδοι αέρα, έχουν διογκωθεί για άλλη μια φορά και έχει βελτιωθεί το σύστημα ψύξης του κινητήρα. σε χρώμα αμαξώματος, εμφάνιση ματ αλουμινίου, μαύρο γυαλιστερό και άνθρακα.
Στο πίσω μέρος, προστέθηκε νέα πτέρυγα, υπάρχουν δύο μεγάλες οβάλ απολήξεις εξάτμισης και βέβαια ένας εκλεπτισμένος διαχύτης.

Οι προβολείς LED είναι στάνταρ, ενώ αλλαγές έχουν γίνει και στην καμπίνα. Τα χειριστήρια και η ένδειξη στο νέο TT RS εστιάζονται πλήρως στον οδηγό. Τα RS σπορ καθίσματα με το ρομβοειδές μοτίβο σε Alcantara ή προαιρετικά με ένα κυψελοειδές μοτίβο σε εκλεκτό δέρμα Nappa καθώς και τα λογότυπα RS στα καθίσματα, στο δερμάτινο τιμόνι, στα πέλματα της πόρτας και στον επιλογέα, υπογραμμίζουν τον δυναμικό χαρακτήρα της καμπίνας 2 + 2 θέσεων.

Έρχεται πανίσχυρο το νέο Audi TT RS

Οι ειδικές οθόνες RS, με οθόνη 12,3 ιντσών παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την πίεση των ελαστικών, τη ροπή και τις δυνάμεις g. Σε χειροκίνητη λειτουργία, η ένδειξη αλλαγής ταχυτήτων, ζητά από τον οδηγό να αλλάξει την ταχύτητα μετά την επίτευξη των μέγιστων στροφών του κινητήρα. Το νέο πακέτο σχεδίασης RS προσθέτει κόκκινο ή μπλε φωτισμό στο αυτοκίνητο, ενώ το σύστημα ψυχαγωγίας / ενημέρωσης, περιλαμβάνει πλοήγηση MMI plus με φωνητικό έλεγχο, hotspot Wi-Fi, Audi connect, διασύνδεση smartphone, Audi Phone Box και ηχοσύστημα Bang & Olufsen με ισχύ 680 Watt.

Τώρα, όσον αφορά τον βραβευμένο πεντακύλινδρο κινητήρα 2.5 TFSI, αποδίδει 400 ίππους με ροπή στρέψης 480 Nm μεταξύ 1.950 και 5.850 σ.α.λ. και συνδυάζεται με τετρακίνηση quattro. Το Coupé επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα… 250 χλμ./ώρα. Το μοτέρ συνδυάζεται με κιβώτιο S tronic επτά ταχυτήτων.

Η έκδοση TT RS Coupé έχει χαμηλό βάρος (1.450 κιλά), διάτρητους δίσκους στα φρένα, με μαύρες δαγκάνες, τροχούς 19 ή 20 ιντσών, ενώ προαιρετικά προσφέρεται ανάρτηση RS sport suspension, με προσαρμοζόμενους αποσβεστήρες…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ