ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ερχεται Kia Ceed crossover

Ερχεται Kia Ceed crossover

Το νέο μοντέλο θα κάνει τη σειρά Ceed ακόμα πιο ισχυρή.

Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η είδηση ότι η Kia θα λανσάρει την crossover εκδοχή του δημοφιλούς Ceed, το οποίο ισοψήφισε με τη Jaguar I-Pace στη διαδικασία ανάδειξης του “Αυτοκινήτου της χρονιάς 2019”, αλλά έχασε τη διάκριση στη διαδικασία της επιμέρους βαθμολογίας.

Η ανάπτυξη του Ceed εδώ και 15 χρόνια, έχει ωθήσει τις πωλήσεις της κορεατικής Kia, η οποία το πριμοδοτεί με 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, όπως άλλωστε και τα υπόλοιπα μοντέλα της.

Δεδομένου ότι η κατηγορία των crossover – SUV αναδεικνύεται ως η πιο δημοφιλής στην Ευρώπη, με δεκάδες νέα μοντέλα να παρουσιάζονται σε όλα τα αμαξώματα, η Kia μπήκε στον πειρασμό να παρουσιάσει την crossover εκδοχή του Ceed, η οποία θα είναι υπερυψωμένη και προσθιοκίνητη, όπως άλλωστε και το Kia Stonic, που κατηγοριοποιείται πιο κάτω από το επερχόμενο Ceed crossover, το οποίο θα λανσαριστεί εντός του 2019.

Σύμφωνα με τον Gregory Guillaume, αντιπρόεδρος Σχεδιασμού για την Kia Motors Europe, η σχεδίαση του μοντέλου θα είναι πολύ διαφορετική από τη σχεδίαση του Ceed, τονίζοντας ότι αυτή θα είναι η επόμενη μεγάλη έκπληξη από την Kia...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ