ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έρχεται και το T-Roc Cabriolet

Έρχεται και το T-Roc Cabriolet
VOLKSWAGEN AG

Καινοτομία αποτελεί η κατασκευή του T-Roc Cabriolet, ως το πρώτο SUV χωρίς οροφή.

Η Volkswagen, ακολουθώντας τα βήματα του Beetle και του Golf Cabriolet, προσφέρει και το T-Roc Cabriolet με κλασική, ελαφριά μαλακή οροφή τριών στρωμάτων, που ανοιγοκλείνει ηλεκτροϋδραυλικά, σε εννέα και έντεκα δευτερόλεπτα αντίστοιχα, σε ταχύτητες μέχρι 30 χλμ./ώρα. Διαθέτει και ράβδους συγκράτησης, ώστε με ανοικτά παράθυρα να μην φουσκώνει, μπαίνοντας ο αέρας, ενώ προαιρετικά διατίθεται και αλεξινέμιο.

Σχεδιαστικά, παραμένει ίδιο με το κλειστό T-Roc, εμπρός και πίσω, όπως και στο ταμπλό. Ωστόσο, η ειδοποιός διαφορά, είναι ότι το T-Roc Cabriolet έχει δύο πόρτες και διάταξη 2 + 2 θέσεων, συνεπώς αυστηρά 4θέσιο, με μήκος 4,268 μ., μεταξόνιο 2,63 μ., πλάτος 1,811 μ. (χωρίς εξωτερικούς καθρέφτες) και ύψος 1,522 μ. Επίσης, παρά την ύπαρξη της οροφής, ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 280 λίτρων.

Έρχεται και το T-Roc Cabriolet
VOLKSWAGEN AG

Κι επειδή τα cabriolet οφείλουν να παρέχουν υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, σε περίπτωση επικείμενης ανατροπής, ένα ειδικό σύστημα προστασίας εκτείνεται αυτόματα πίσω από τα πίσω καθίσματα, προστατεύοντας τους επιβάτες

Σε εξοπλισμό, διατίθεται σε δύο εκδόσεις, έχοντας προαιρετικά το ψηφιακό cockpit στο οπτικό πεδίο του οδηγού και το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης (Infotainment) Discover Media. που διαθέτει μια online μονάδα σύνδεσης με ολοκληρωμένη eSIM, συνδέοντας το αυτοκίνητο με το περιβάλλον.

Στον βασικό εξοπλισμό υποβοήθησης οδηγού και ασφάλειας, περιλαμβάνονται Front Assist με City Braking System και ανίχνευση πεζών, σύστημα αυτόματης πέδησης μετά τη σύγκρουση και λειτουργία Lane Assist, ενώ φέρουν και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Έρχεται και το T-Roc Cabriolet
VOLKSWAGEN AG

Το μοντέλο θα λανσαριστεί μέχρι τον Ιούνιο 2020, με δύο κινητήρες βενζίνης: 1.0 TSI - 115 hp και 1.5 TSI - 150 hp, με μηχανικό 6άρι κιβώτιο και 7άρι αυτόματο κιβώτιο DSG.

Η ανάρτηση παραμένει με πέντε συνδέσμους πίσω και η απόσταση από το έδαφος στα 15,6 εκ...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ