ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ερχεται 300άρι Yamaha Tricity με 8.290 ευρώ

Ερχεται 300άρι Yamaha Tricity με 8.290 ευρώ

Το νέο Yamaha Tricity 300, συνδυάζει την οικονομία καυσίμου λόγω της αυξημένης αποδοτικότητας και του χαμηλού βάρους (239 κιλά, πήρες υγρών), με την ευελιξία που προσφέρει ένα τρίτροχο scooter.

Μετά την έκδοση των 125 κ.εκ., που λανσάρισε το 2014, η Yamaha παρουσιάζει τώρα την ισχυρότερη έκδοση του Tricity, με κινητήρα 300 κ.εκ.

Το τρίτροχο μοντέλο, το προτιμούν πολλοί οδηγοί αυτοκινήτων, καθώς οδηγείται με δίπλωμα κατηγορίας Β και αποτελεί ασφαλή εναλλακτική λύση στην πόλη.

Το νέο Yamaha Tricity 300, συνδυάζει την οικονομία καυσίμου λόγω της αυξημένης αποδοτικότητας και του χαμηλού βάρους (239 κιλά, πήρες υγρών), με την ευελιξία που προσφέρει ένα τρίτροχο scooter, την πρακτικότητα χάρη στους ευρύχωρους χώρους αποθήκευσης, την ασφάλεια με το νέο, αυτόματο σύστημα στήριξης Standing Assist, υψηλής αισθητικής φινίρισμα και νέα, εξελιγμένα όργανα LCD.

Αναμφίβολα, το κυρίαρχο γνώρισμα του μοντέλου, είναι οι διπλοί μπροστινοί τροχοί με κλίση, που δίνουν σιγουριά στο στρίψιμο.

Ερχεται 300άρι Yamaha Tricity με 8.290 ευρώ

Οσον αφορά στον υψηλής απόδοσης κινητήρα BLUE CORE 300 κ. εκ., είναι υδρόψυκτος μονοκύλινδρος τετράχρονος, ισχύος 20.6 kW στις 7.250 σ.α.λ. με ροπή 29 Nm στις 5.750 σ.α.λ., καταναλώνει 3,3 λίτρα/100 χλμ. και εκπέμπει 77 γρ./χλμ. διοξείδιο του άνθρακα. Διαθέτει ρεζερβουάρ 13 λίτρων και ανεμοθώρακα, που εξυπηρετεί ακόμα και στα μεγάλα ταξίδια, ενώ έχει και μεγάλο χώρο αποθήκευσης για δύο κράνη fullface ή ένα κράνος full-face και έναν χαρτοφύλακα Α4, Smart Key για ανάφλεξη και κλειδαριές, πρίζα DC στο μπροστινό πλαίσιο, πίνακα οργάνων τύπου μοτοσικλέτας που εμφανίζει τις βασικές πληροφορίες (λυχνίες για το ABS, το σύστημα στήριξης Standing Assist, το TCS και τη θερμοκρασία αέρα περιβάλλοντος) και δισκόφρενα μεγάλης διαμέτρου 267 χλστ.

To Tricity 300 θα διατίθεται από τις επόμενες ημέρες στο Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών Yamaha, από 8.290 ευρώ και θα συνοδεύεται με πλούσια πακέτα εξοπλισμού Sport pack, Urban pack και Winter pack αλλά και με ποικιλία προαιρετικά διαθέσιμων αξεσουάρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ