ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

"Επικά" τοπία στο δρόμο της Mazda προς το Βόρειο Ακρωτήρι

"Επικά" τοπία στο δρόμο της Mazda προς το Βόρειο Ακρωτήρι

Συγκλονιστικές εικόνες από το ταξίδι των Mazda CX-5 και ΜΧ-5 στον άγριο και αφιλόξενο ευρωπαϊκό Βορρά.

Με την «επική» του φωτογραφία από ορισμένα από τα πλέον άγρια, απομακρυσμένα και αφιλόξενα μέρη του ευρωπαϊκού Βορρά, στο νορβηγικό παγωμένο δρόμο προς το Βόρειο Ακρωτήρι, το φιλμ «Journey to the Nordkapp» που γυρίστηκε στο πλαίσιο του 2019 Arctic Epic Drive Media Event της Mazda, απέσπασε ένα από τα πλέον διακεκριμένα κινηματογραφικά βραβεία του Λονδίνου.

Το φιλμ, που γυρίστηκε τον Μάρτιο του 2019, παρακολουθεί την πορεία των Mazda MX-5 και CX-5 προς το βορειότερο σημείο της Ευρώπης, στα βάθη του χειμώνα, και με θερμοκρασίες που έπεφταν μέχρι και στους -30ο Κελσίου.

Το δημιούργησε η βρετανική Kingdom Creative, και απέσπασε το βραβείο «Best Creative Film» στα International Motor Film Awards, στο Λονδίνο.

Για το βραβείο κρίθηκαν οι τομείς της σκηνοθεσίας, της φωτογραφίας και της παραγωγής, καθώς το φιλμ πέραν των συγκλονιστικών σκανδιναβικών τοπίων εμφανίζει παράλληλα και τις δυνατότητες και την ανθεκτικότητα της μηχανολογίας της Mazda - καθώς και την αγάπη για την οδήγηση που προβάλλει η ιαπωνική εταιρεία.

Η σειρά Epic Drive της Mazda διεξάγεται σε διαδρομές «επικές», από άποψη όχι μόνο του τοπίου, αλλά και των οδηγικών συγκινήσεων που αυτές κρύβουν. Άλλα ταξίδια, για παράδειγμα, έχουν γίνει με τα ΜΧ-5 στην άγρια Ισλανδία, με τα CX-5 σε μια παγωμένη σιβηρική λίμνη, και με τα Mazda 2 στις ηφαιστειογενείς πλαγιές των νήσων Αζόρων...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ