ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επιδοτεί την αγορά ηλεκτρικών η VW στην Ελλάδα

Επιδοτεί την αγορά ηλεκτρικών η VW στην Ελλάδα

Μετά την BMW, που πρώτη έσυρε τον χορό της επιδότησης αγοράς ενός ηλεκτρικού οχήματος, έρχεται τώρα και η εισαγωγική εταιρεία της VW να πράξει το ίδιο, με το πρόγραμμα e-bonus, κάνοντας πιο συμφέρουσα την αγορά του νέου e-up! και του e-Golf.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο ανταγωνισμός ευνοεί τους καταναλωτές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τους ευνοεί απόλυτα, καθώς μειώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό οι τιμές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Μετά την BMW, που πρώτη έσυρε τον χορό της επιδότησης αγοράς ενός ηλεκτρικού οχήματος στην Ελλάδα, πριν μερικές ημέρες, έρχεται τώρα και η εισαγωγική εταιρεία της VW να πράξει το ίδιο, με το πρόγραμμα e-bonus, κάνοντας πιο συμφέρουσα την αγορά του νέου e-up! και του e-Golf.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, λόγω τεχνολογίας, είναι ακόμα ακριβά και για τον λόγο αυτό είτε οι κυβερνήσεις είτε και οι ίδιες οι εταιρείες αυτοκινήτων, προβαίνουν σε επιδοτήσεις και προσφορές, προκειμένου να κάνουν την ηλεκτροκίνηση πιο προσιτή.

Επιστρέφοντας στην προσφορά της VW, το νέο e-up! διατίθεται με e-bonus 3.000 ευρώ, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 20.300 ευρώ. Αντίστοιχα, το e-bonus για το e-Golf είναι ύψους 4.000 ευρώ και η τιμή διαμορφώνεται στα 30.200 ευρώ.

Με αυτονομία 260 χλμ. για το νέο e-up! και 316 χλμ. (σε αστικό κύκλο – 232 σε περιαστικό) για το e-Golf, τα δύο μοντέλα προσφέρουν δυνατότητες μετακίνησης με «πράσινο» περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τόσο με μηδενικούς ρύπους, όσο και με αθόρυβη λειτουργία.

Τόσο το νέο e-up! όσο και το e-Golf διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους πολλά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού από μεγαλύτερες κατηγορίες, για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια

Και για τα δύο μοντέλα η μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων.

Στο νέο e-up!, η μπαταρία των 32,3 kWh, σε δημόσιο σταθμό φόρτισης DC (40kW), για να φορτίσει στο 80% χρειάζεται μόλις μία ώρα, ενώ η μπαταρία του ιόντων λιθίου του e-Golf, χωρητικότητας 35,8 kWh, χρειάζεται 45 λεπτά της ώρας.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Νοεμβρίου…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ