ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επετειακή έκδοση MINI 60 Years

Επετειακή έκδοση MINI 60 Years

Διατίθεται σε εκδόσεις για το τρίθυρο και πεντάθυρο MINI Hatch, η κάθε μία με τέσσερις επιλογές κινητήρων.

Κι όμως, η ΜΙΝΙ συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής, μια εμβληματική μάρκα που ξεκίνησε από ένα μοντέλο – σύμβολο της αυτοκίνησης, το καλοκαίρι του 1959 και έφθασε να έχει ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο διαφορετικών εκδόσεων, ενώ φέτος θα λανσάρει και ηλεκτρικό ΜΙΝΙ.

Θέλοντας να σηματοδοτήσει αυτή την εμβληματική επέτειο, ο κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων παρουσιάζει ένα μοντέλο υψηλής αισθητικής που υπογραμμίζει αφενός τις βρετανικές ρίζες, αφετέρου τον ευέλικτο χαρακτήρα της MINI. Η ειδική έκδοση θα διατίθεται από το Μάρτιο του 2019 για το τρίθυρο και το πεντάθυρο MINI, με τέσσερις εκδόσεις κινητήρων για το καθένα.

Επετειακή έκδοση MINI 60 Years

Υιοθετώντας την κλασική απόχρωση των βρετανικών αγωνιστικών αυτοκινήτων, η έκδοση MINI 60 Years δηλώνει απερίφραστα τις σπορ προθέσεις της μάρκας, που ξεκίνησαν από νωρίς και διατηρήθηκαν ζωντανές μέχρι το πρόσφατο παρελθόν. Η απόχρωση British Racing Green IV, αποτυπώνει άριστα το χαρακτήρα και την καταγωγή του πολυτελούς μικρού μοντέλου. Λωρίδες στο καπό με ειδική επετειακή σχεδίαση και αποκλειστικές, δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 17” 60 Years Spoke ολοκληρώνουν την ξεχωριστή εμφάνιση.

Επίσης, το εντυπωσιακό λογότυπο 60 Years κοσμεί όχι μόνο την αριστερή λωρίδα του καπό αλλά και τις πλαϊνές υποδοχές των φλας και στα μαρσπιέ στις πόρτες οδηγού και συνοδηγού. Ο στάνταρ εξοπλισμός των μοντέλων edition περιλαμβάνει σπορ δερμάτινο τιμόνι με σπορ δερμάτινα MINI Yours Leather Lounge 60 Years και αποκλειστική απόχρωση Dark Maroon.

Επετειακή έκδοση MINI 60 Years

Σε συνδυασμό με το πακέτο εξοπλισμού 60 Years Chili, οι επετειακές εκδόσεις περιλαμβάνουν προβολείς LED, φώτα ομίχλης LED, λευκά φλας και πίσω φώτα LED σε σχέδιο Union Jack, το πακέτο φωτισμού εσωτερικού, ενώ τα MINI Driving Modes και MINI Excitement Package ολοκληρώνονται με φωτισμό περιβάλλοντος. Τέλος, υπάρχει υπολογιστής ταξιδιού, αυτόματο σύστημα κλιματισμού (A/C), αισθητήρας βροχής και πακέτο αποθηκευτικών χώρων.

Κι ακόμη, δύο βενζινοκινητήρες και δύο κινητήρες πετρελαίου με ισχύ από 100 kW/136 hp έως 141 kW/192 hp προσφέρονται με την έκδοση MINI 60 Years...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ