ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επετειακή έκδοση Mazda MX-5 αποκλειστικά πορτοκαλί

Επετειακή έκδοση Mazda MX-5 αποκλειστικά πορτοκαλί

Τρεις δεκαετίες μετά το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγου το 1989, που έκανε ντεμπούτο το πρωτότυπο MX-5, η Mazda παρουσίασε σήμερα την 30ή επετειακή έκδοση MX-5, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγου, το οποίο διαρκεί μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου.

Μετά από 30 χρόνια και πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις, η Mazda θεωρεί ότι το MX-5 έχει εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Ως αφιέρωμα στους φίλους του MX-5, που το ανέδειξαν σε κορυφαίο σε πωλήσεις roadster στον κόσμο, η έκδοση της 30ής επετείου προσφέρεται αποκλειστικά σε Racing Orange, ένα εντυπωσιακά ζωντανό χρώμα που χαρακτηρίζει αυτό το ειδικό MX-5.

Το MX-5 30th Edition Edition διαθέτει σφυρηλατημένους τροχούς αλουμινίου Rays και ένα σήμα που απεικονίζει τον σειριακό αριθμό του μοντέλου. Άλλα μοναδικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τις πορτοκαλί δαγκάνες φρένων.

Επετειακή έκδοση Mazda MX-5 αποκλειστικά πορτοκαλί

Στο εσωτερικό, η αίσθηση του πορτοκαλί υπάρχει στα καθίσματα, την επένδυση των θυρών, το ταμπλό, το τιμόνι, τους αεραγωγούς και τον λεβιέ ταχυτήτων, ενώ τα καθίσματα Recaro έχουν επένδυση Alcantara. Η 30ή έκδοση περιλαμβάνει επίσης το Apple Carplay και το Android Auto.

Μόνο 3.000 αυτοκίνητα θα παραχθούν σε παγκόσμιο επίπεδο, με κινητήρα Skyactiv-G 2.0 lt – 184 hp και στους δύο τύπους αμαξώματος, συνδυαζόμενος με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ