Εντυπωσιακές εικόνες από το νέο Hyundai Tucson

Πρωτοποριακός φωτισμός, έντονες γωνίες, νέα διάταξη διπλού κόκπιτ και φανταστική οθόνη αφής.

Στις 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ψηφιακή, παγκόσμια πρεμιέρα του μεσαίου SUV τέταρτης γενιάς της Hyundai.

Το ολοκαίνουργιο Tucson δείχνει εντυπωσιακό. Τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού περιλαμβάνουν την τελευταία εξέλιξη της αρχιτεκτονικής των προβολέων της Hyundai, που ονομάζεται "Parametric Hidden Lights" και μια διάταξη διπλού κόκπιτ, που προσφέρει εξατομικευμένο χώρο, βελτιστοποιημένο διαισθητικά με στοιχεία υψηλής τεχνολογίας.

"Η αποστολή του Sensuous Sportiness, είναι να αναβαθμίσει τον συναισθηματικό σχεδιασμό της αυτοκινητοβιομηχανίας. Θέλουμε οι πελάτες μας να αισθάνονται συγκινημένοι. Με το ολοκαίνουργιο Tucson, παρουσιάζουμε την ασταμάτητη ορμή της Hyundai", δήλωσε ο SangYup Lee, ανώτερος αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Hyundai Global Design Center.

Η σχεδιαστική ταυτότητα του "Sensuous Sportiness" της Hyundai, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο νέο Elantra, φέρνει την υπογραφή "Parametric Dynamics", που χρησιμοποιεί γραμμές, πρόσωπα, γωνίες και σχήματα για τη δημιουργία κινητικών λεπτομερειών μέσω ψηφιακών δεδομένων. Τα παραμετρικά, κρυμμένα φώτα, δίνουν μια ισχυρή πρώτη εντύπωση. Αυτά τα φώτα Daytime Running Lights (DRL) ενσωματώνονται απρόσκοπτα στη μάσκα που μοιάζει με κόσμημα και αποκαλύπτονται μόνο όταν είναι ενεργοποιημένα από τον οδηγό.

Συνολικά, το αμάξωμα του νέου Tucson, είναι μεγαλύτερο από την προηγούμενη γενιά, προσφέροντας κοντούς προβόλους, μεγαλύτερο μεταξόνιο και στυλ κουπέ.

Από την άλλη, η εικόνα της καμπίνας είναι άλλο πράγμα. Η Hyundai υπόσχεται ευρύχωρο εσωτερικό μέσω της φιλοσοφίας INTERSPACE, με όλα να δείχνουν τακτοποιημένα.

Η εξέλιξη της εσωτερικής διάταξης του Tucson, οδήγησε σε οθόνη αφής πιο χαμηλά τοποθετημένη, ενώ το φαρδύ ταμπλό και το περίτεχνο τιμόνι, αναβαθμίζουν την εικόνα.

Πραγματικά, περιμένουμε την πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου, διότι αυτό το Tucson δείχνει από άλλον πλανήτη.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.