ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ενας διαφορετικός τελικός με τη Nissan χορηγό και το LEAF σε πρώτο ρόλο

Ενας διαφορετικός τελικός με τη Nissan χορηγό και το LEAF σε πρώτο ρόλο

Η Nissan, φέρνει τον “ηλεκτρικό” ενθουσιασμό στον τελικό του UEFA Champions League δίνοντας σε μια τυχερή ομάδα οδηγών του Nissan LEAF να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Με τους θαυμαστές να μην μπορούν να παρακολουθήσουν το φετινό παιχνίδι από κοντά, η Nissan δημιουργεί έναν κινηματογραφικό σόου για 50 ιδιοκτήτες LEAF, με έναν ακόμα συνοδό, των οποίων τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν σε σχηματισμό ομάδων απέναντι από μια γιγαντιαία οθόνη, σε drive-in σινεμά, φέρνοντάς τους πιο κοντά στη δράση, διατηρώντας παράλληλα κοινωνικές αποστάσεις. Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί σε μια μυστική τοποθεσία στη Λισαβόνα, που θα κοινοποιηθεί μόνο στους επιλεγμένους θαυμαστές, καθένας από τους οποίους μπορεί να φέρει έναν επισκέπτη.

Μεταξύ αυτών που θα παρευρεθούν θα είναι ο ιδιοκτήτης του 5.000ού LEAF που πωλήθηκε στην Πορτογαλία και ο θρύλος του UEFA Champions League, Nuno Gomes. Με όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, οι θαυμαστές θα έχουν επίσης πρόσβαση στο τρόπαιο του Champions League για αποκλειστική φωτογραφία, προτού φτάσει στο γήπεδο.

Η Nissan είναι για έκτη σεζόν, ως επίσημος χορηγός αυτοκινήτων στο UEFA Champions League, το μεγαλύτερο ετήσιο αθλητικό γεγονός στον κόσμο.

Επίσης, η Nissan θα παρελάσει το τρόπαιο του Champions League μέσω της Λισαβόνας στο Estadio Da Luz με το ηλεκτρικό Nissan LEAF NISMO RC.

Ο τελικός θα είναι επίσης η πρώτη μεγάλη εκδήλωση με το νέο λογότυπο της μάρκας Nissan, που παρουσιάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες μαζί με το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό crossover Nissan Ariya. Τόσο το νέο λογότυπο όσο και το Ariya, θα βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της Nissan κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στη Λισαβόνα, της Ευρωπαϊκής Πράσινης Πρωτεύουσας για το 2020.

Με περισσότερα από 5.000 LEAF στους δρόμους της Πορτογαλίας, από την κυκλοφορία του το 2010, οι οδηγοί των ηλεκτρικών Nissan στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, εξοικονομούν περισσότερους από μισό εκατομμύριο τόνους CO2 κάθε χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ