ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ένα Infiniti κομψό, ηλεκτρικό και αυτόνομο

Ένα Infiniti κομψό, ηλεκτρικό και αυτόνομο

Η Infiniti δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία από το πίσω τμήμα του νέου πρωτότυπου μοντέλου της. Το σίγουρο είναι ότι το Q Inspiration Concept σπάει τα καλούπια των παραδοσιακών sedan.

Μπορεί στην Ελλάδα τα Infiniti να μην εισάγονται πλέον, όμως δεν αποκλείεται στο μέλλον να τα φέρει ξανά η Nissan. Πάντως, η θυγατρική φίρμα της ιαπωνικής μάρκας, η Infiniti, θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, το νέο της πρωτότυπο Q Inspiration Concept, ένα μοντέλο που αποτυπώνει το νέο σχεδιαστικό κώδικά της.

Εκτός αυτού, το ελκυστικής σχεδίασης πρωτότυπο θα μας δώσει και μία πρώτη γεύση για ένα νέο μοντέλο, το οποίο θα πάρει το ρόλο της τετράθυρης ναυαρχίδας της ιαπωνικής εταιρείας.

Η Infiniti δημοσίευσε την πρώτη επίσημη φωτογραφία από το πίσω τμήμα του νέου πρωτότυπου μοντέλου της. Διακρίνουμε τη μακριά σιλουέτα του, το ενιαίο πίσω στενόμακρο φωτιστικό σώμα τεχνολογίας LED, την έντονη κλίση της γυάλινης οροφής, τους μεγάλους τροχούς, τα καμπυλωτά φτερά και την απουσία πλευρικών καθρεπτών.

Πάντως, το σίγουρο είναι, ότι το Q Inspiration Concept σπάει τα καλούπια των παραδοσιακών sedan. Σύμφωνα με την Infiniti, το Q Inspiration Concept θα φέρει το επόμενο σχεδιαστικό βήμα στην κατηγορία του, ενώ ταυτόχρονα περιγράφεται ως μυώδες, με ισορροπημένες αναλογίες και με ευρύχωρη καμπίνα.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι το Q Inspiration Concept είναι το πρώτο δείγμα γραφής το οποίο έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου από το νέο επικεφαλής σχεδιασμού της Infiniti, Karim Habib ο οποίος μετακινήθηκε πέρυσι στην ιαπωνική φίρμα από τον όμιλο BMW.

Αν και προς το παρόν, η Infiniti δεν δημοσιοποιεί στοιχεία που αφορούν το κινητήριο σύνολο, πιθανότατα να υπάρχει μία αμιγώς ηλεκτρική επιλογή, καθώς και η παρουσία μιας σειράς καινοτόμων τεχνολογικών συστημάτων όπως η αυτόνομη οδήγηση.

"Το πρωτότυπο μοντέλο που θα παρουσιάσουμε θα ενσαρκώσει μια νέα γενιά μοντέλων Infiniti τα οποία χαρακτηρίζονται από μια νέα εντυπωσιακή αισθητική και φιλοσοφία που θα κληθεί να αναδείξει την νέα εποχή της φίρμας η οποία θα πλαισιωθεί από συστήματα αυτόνομης οδήγησης και καινοτόμους κινητήρες", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Karim Habib…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ