ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ένα ακόμη κέντρο τεχνολογίας από τη Renault

Ένα ακόμη κέντρο τεχνολογίας από τη Renault

Η γαλλική τεχνολογία της Renault αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο. Η μάρκα, πλησιάζοντας προς τη συμπλήρωση 120 χρόνων από τη στιγμή που ξεκίνησε την παραγωγή αυτοκινήτων, δεν σταματά να εξελίσσει την τεχνολογία της, με νέα ιδέες, καινοτόμες, που δείχνουν το μέλλον, όπως άλλωστε και ανάλογες ιδέες άλλων εταιρειών.

Η Renault, θέλοντας να προωθήσει την έρευνα σε τομείς που θα παίξουν καίριο ρόλο στο σχεδιασμό των αυτοκινήτων της μάρκας τα επόμενα χρόνια, δημιούργησε ένα αξιόλογο δίκτυο εγκαταστάσεων.

Οι πρώτες εγκαταστάσεις του δικτύου δημιουργήθηκαν το 2011 στη Silicon Valley στις ΗΠΑ, ενώ ακολούθησε το δεύτερο γραφείο στο Tel Aviv το 2016. Σήμερα, η Renault με την ενεργοποίηση του Open Innovation Lab -με την ονομασία «Le Square»- στο Παρίσι, στοχεύει να ενισχύσει περαιτέρω τις προσπάθειές της για την εξέλιξη νέων δρόμων που θα εξερευνήσουν το μέλλον των μετακινήσεων.

Το «Le Square» σχεδιάστηκε ως ένα πραγματικό πειραματικό κέντρο, όπου οι μηχανικοί της Renault σε στενή συνεργασία με τους ανθρώπους των προμηθευτών, αλλά και ανεξάρτητους ερευνητές, θα εργάζονται ώστε να ενισχύσουν τη στρατηγική απόφαση της μάρκας να βρίσκεται πάντα στο κέντρο των εξελίξεων και της καινοτομίας. Τα δύο άλλα αντίστοιχα κέντρα, επικεντρώνονται στην αυτόνομη οδήγηση – τεχνητή νοημοσύνη (Silicon Valley) και στα ηλεκτρικά οχήματα – ασφάλεια διαδικτύου (Tel Aviv).

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκαίνουργιο Seat Ibiza

ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Σπορ ηλεκτρικό 460 ίππων από τη Renault στη Γενεύη

ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Οι λύσεις της Ford για τις μετακινήσεις στις πόλεις

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24