ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Έκπτωση 3.200 ευρώ στο νέο Fiat Tipo

Έκπτωση 3.200 ευρώ στο νέο Fiat Tipo

Το Fiat Tipo πωλείται στην Ελλάδα με τρεις τύπους αμαξωμάτων - Hatchback, Station Wagon και Sedan - καλύπτοντας όσο το δυνατόν περισσότερες αγοραστικές ανάγκες.

Το Fiat Tipo πωλείται στην Ελλάδα με τρεις τύπους αμαξωμάτων – Hatchback, Station Wagon και Sedan – καλύπτοντας όσο το δυνατόν περισσότερες αγοραστικές ανάγκες. Η νέα γκάμα του μοντέλου με τον πληθωρικό χαρακτήρα και τον σύγχρονο σχεδιασμό έρχεται με κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος προσφέρεται χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, στις τιμές standard.

Επιπλέον, παρέχεται ανταγωνιστικότατο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 2,9% αλλά και 5 χρόνια εγγύηση, προσφέροντας τελικά συνολικό όφελος 3.200 ευρώ!

Η εμπλουτισμένη έκδοση POP διατίθεται με χρωμιωμένες εξωτερικές χειρολαβές, καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και εμπρόσθιο υποβραχιόνιο.

Η νέα έκδοση Easy διαθέτει εξοπλισμό που στην αγορά δεν προσφέρεται ούτε σε πολύ ακριβότερες εκδόσεις: Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 5’’, Bluetooth, προβολείς ομίχλης, δερμάτινο τιμόνι και χειριστήρια ηχοσυστήματος, καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, χρωμιωμένες λαβές θυρών, υποβραχιόνιο, οθόνη TFT στον πίνακα οργάνων, ατσάλινες ζάντες 16’’ και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, κι όλα αυτά στην τιμή των 13.490€ με κινητήρα βενζίνης και των 14.490€ με κινητήρα πετρελαίου για το 4θυρο Tipo.

Έκπτωση 3.200 ευρώ στο νέο Fiat Tipo

Η νέα έκδοση Lounge είναι η κορυφαία, από άποψη εξοπλισμού, με σύστημα Uconnect NAVI με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, περιοριστή ταχύτητας, ζάντες αλουμινίου 17’’ και όλα τα χρώματα δωρεάν, στην standard τιμή 15.250€ με κινητήρα βενζίνης και των 16.250€ με πετρελαιοκινητήρα για το 4θυρο Tipo.

To Tipo στις εκδόσεις Hatchback και Station Wagon, εξοπλίζεται με τον δυνατό κινητήρα βενζίνης 1.4 T-Jet με 120hp, καθώς και με νέο κινητήρα πετρελαίου ECO, με εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μόλις 90 γρ./χλμ. (απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας)…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ